Chopska-salat

4 pers. 1 agurk3 tomater1 rødløggede-feta Chopskasalat er en af Bulgariens nationalretter, der smager af sol og sommer. Skræl agurken, og skær den i tern. Skær tomaterne i tern. Pil rødløget, halver og skær det i mellemtynde ringe. Skær fetaosten i tern, og bland alle ingredienserne. Server salaten som forret med godt brød eller som...
Twitter Print

4 pers.Tegning: Suzanne Moffat

1 agurk
3 tomater
1 rødløg
gede-feta

Chopskasalat er en af Bulgariens nationalretter, der smager af sol og sommer. Skræl agurken, og skær den i tern. Skær tomaterne i tern. Pil rødløget, halver og skær det i mellemtynde ringe. Skær fetaosten i tern, og bland alle ingredienserne. Server salaten som forret med godt brød eller som tilbehør til en hovedret.

H. Christiansen, Silkeborg

Twitter Print

Mest læste artikler