DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Dagens tip:

Se her, hvordan du nemmest og mest effektivt vedligeholder din bolig - både udvendigt og indvendigt, så du kan byde efteråret og vinteren velkommen.

Har du problemer med fugt i hjemmet?

Årsagerne til fugt er mange. Mennesker og deres brug af badeværelse, køkken, vaskemaskine, tørretumbler og mange andre dagligdagsting, afgiver fugt i hjemmet.
En gennemsnitfamilie på to voksne og to børn producerer dagligt cirka 15 liter vand i form af vanddamp.

Alt dette giver fugt, kondens og mug i hjemmet, som giver et dårligt indeklima og en dårlig lugt. Det værste er dog, at det kan være sundhedsskadeligt, bl.a. fordi støvmider trives rigtigt godt i fugtige omgivelser.

Husstøvmider lever godt i et fugtigt hjem

Husstøvmider i hjemmet skyldes nemlig ikke støv og dårlig hygiejne – men fugt. Husstøvmider lever af vand og fugt, som de optager gennem huden. Når den relative luftfugtighed kommer over 50 %, trives de og formerer sig rigtig godt. Bekæmp dem effektivt med en diskret fugtfjerner fra Borup Kemi, der også hurtigt og effektivt modvirker kondens, skimmel, dårlig lugt og mug i rummet.

 

Sådan skaber du et sundt indeklima

Ved at imprægnere dine overflader både inden- og udendørs kan du beskytte dit murværk mod slagregn og gennemtrængende fugt. Til imprægneringen kan du bruge Borup Vandtæt, et produkt til imprægnering af næsten alle overflader. Ved at imprægnere sikrer du, at fugten ikke gennemtrænger de behandlede områder. 

Produktet som kan bruges til næsten alle overflader

Produktet er særdeles velegnet til vandafvisende imprægnering af f.eks. cement, stuk, sten, murværk, mursten, beton, træbeklædning, trykimprægneret træ, træplader, gips, kalkede overflader mm. 

Borup Vandtæt kan bruges både inden- og udendørs – husk dog rigelig ventilation, når den påføres indendørs. Produktet er mælkehvid i spanden, men tørrer gennemsigtigt op. Når det er helt tørt kan Borup Vandtæt overmales med acryl, latex og oliebaseret maling.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler