DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Få en glastilbygning til dit hus – og nyd udelivet længere

Nyd sommeren længere med en udestue af glas i et elegant og diskret design. På dage med kulde og småregn kan du nyde haven, selvom du sidder indenfor, og på solskinsdage kan du åbne helt op, og bruge udestuen som en åben overdækket terrasse.Litobyg Logo

Let og elegant design passer til alle facader

Atrium er en glastilbygning, som med sine smalle aluminium-profiler er så diskret, at den falder i et med huset. På den måde passer tilbygningen til enhver facade, hvad enten det er et moderne eller et klassisk hus.

Fold dørene væk

Med Lito glastilbygning kan du, når vejret er godt, folde/skyde de lodrette glasfacader helt væk, så du blot har et glastag, og dermed en åben terrasse. På den måde kan du bruge glastilbygningen både på de varmeste sommerdage og på regnvejrs- og efterårsdage.

Glastag giver lys og kræver meget lidt vedligeholdelse

Glas som byggemateriale har flere fordele. Selvom glasset bliver udsat for slitage fra sol, vind og vand beholder det sine egenskaber uden at forandre sig. Der gror ikke alger og mos, som på de fleste andre tagmaterialer, og glasset bibeholder sine overlegne lysegenskaber. Glasset er naturligvis hærdet og splintfrit, så det kan holde til udelivets udfordringer. Taget kan også leveres med selvrensende og varmedæmpende glas.

Individuelt design på glasoverdækning

Din bolig afskiller sig sikkert fra naboens, og hvad der passer bedst til det enkelte hus er individuelt. Derfor fås Atrium i flere størrelser og former, så vi sammen med dig kan finde den optimale konstruktion til netop dit hus og dine behov.

Indbyggede solafskærmning til de varmeste dage

Hvis din glasoverdækning ligger placeret, så solen brager direkte ned, kan der nogle gange næsten blive for varmt eller for lyst under glastaget. Da kan du benytte solafskærmning, i form af indvendige eller udvendige markiser, der kan rulles frem og tilbage blot ved at trykke på en knap. Du kan få løsninger med automatisk styring, som sørger for, at køre afskærmningen ind og ud alt efter lysstyrke, temperatur, vind og nedbør.

Farver, belysning og ventilation til Atrium

Du kan få konstruktioner i alle RAL-farver samt forskelligt tilbehør til din glastilbygning. Om aftenen kan du tænde indbyggede halogenspots, så du kan nyde aftenkaffen næsten som du sad i haven – også selvom det bliver køligt. Og om dagen kan det være en fordel med indbygget tagventilation, der garanterer et behageligt klima under terrassetaget.

God rådgivning om glastilbygning sikrer det bedste resultat

Hos Lito Byg A/S er vi altid klar med rådgivning om design og funktion. Vi vil typisk henvise til, at booke et møde med en rådgiver i vores udstilling. På den måde kan du som kunde se og mærke de forskellige løsninger. Hvis du ønsker at gå videre med en bestilling, vil vores dygtige arkitekter hjælpe med at lave tegninger, og søge de nødvendige godkendelser.
Læs her mere om forløbet, når du bestiller en glastilbygning hos Lito Byg.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler