Hjertesalat med frugt og grønt

Illustration: Suzanne Moffat 4 pers. 4 marinerede soltørrede tomater2 hoveder af hjertesalat 25 g pinjekerner 1 appelsin flager af parmesanost Dressing: 5 dråber canadisk ahornsirup1 tsk. hvid balsamico 2 tsk. citron-olivenolie 2 tsk. vand salt, peber Salathovederne flækkes på langs i fire kvarte og lægges på et fad. Tomaterne skæres i små stykker, og pinjekernerne…

Illustration: Suzanne Moffat

Illustration: Suzanne Moffat
4 pers.

4 marinerede soltørrede tomater
2 hoveder af hjertesalat
25 g pinjekerner
1 appelsin flager af parmesanost

Dressing:
5 dråber canadisk ahornsirup
1 tsk. hvid balsamico
2 tsk. citron-olivenolie
2 tsk. vand salt, peber

Salathovederne flækkes på langs i fire kvarte og lægges på et fad. Tomaterne skæres i små stykker, og pinjekernerne ristes på en tør pande. Appelsinen skæres i fileter, som halveres. Tomat, pinjekerner, appelsin og flager af parmesan blandes og lægges over salaten. Pisk ingredienserne til dressingen sammen, smag til med salt og peber, og hæld det hele hen over salaten. Salaten kan eventuelt suppleres med nogle skiver af en røget mørbrad.

Nina Nielsen, Glostrup

Mest læste artikler