idényt debatforum

På idényts debatforum kan du dele dine hus- og haveerfaringer med andre villaejere. Du har også mulighed for at uploade billeder til at illustrere dine indlæg. God fornøjelse. Vilkår for brug af debatforum Hold en sober tone Alle indlæg i debatten er udtryk for debattørernes egne holdninger. idényt fraskriver sig ethvert ansvar for debatindlæg og…

På idényts debatforum kan du dele dine hus- og haveerfaringer med andre villaejere. Du har også mulighed for at uploade billeder til at illustrere dine indlæg. God fornøjelse.

Vilkår for brug af debatforum

Hold en sober tone
Alle indlæg i debatten er udtryk for debattørernes egne holdninger. idényt fraskriver sig ethvert ansvar for debatindlæg og de udtrykte holdninger og påstande. Hvis indholdet i et indlæg overtræder dansk lovgivning, tilfalder ansvaret indlæggets skribent, og ikke idényt.

idényt forbeholder sig til enhver tid retten til at fjerne indlæg fra debatterne, hvis de indeholder groft stødende, diskriminerende og krænkende udsagn om enkeltpersoner eller befolkningsgrupper.

Du må ikke bruge forum til kommercielle budskaber eller links til web-adresser. Indlæg og fotos af denne karakter vil blive slettet uden varsel.

Vi håber, at I alle vil hjælpe til med at holde en gode tone her på forum, og vi glæder os til at følge med i de mange interessante emner, der bliver taget op.

Regler for upload af foto

Redaktionen forbeholder sig ret til at publicere indsendte fotos i magasinet idényt på idenyt.dk.

Brugerne har selv ansvaret for indsendte fotos. Vi forudsætter, at brugeren har ophavsretten til de indsendte fotos.

Mest læste artikler