Ingers kyllingeret

4 pers. 4 kyllingefileter1 spsk. dijonsennep2 spsk. japansk ellerkinesisk soja1 spsk. rosa peber1⁄4 liter madlavningsellerpiskefløde Tilbehør: ris eller ovnstegte kartofler samt en god grøn salat med fx æbler og mango. Start med at blande sennep og soja. Læg dernæst de hele kyllingefileter i et ovnfast fad, og pensl dem med sennepsblandingen. Tilsæt madlavningseller piskefløde, og...
Illustration: Suzanna Moffat
4 pers.

4 kyllingefileter
1 spsk. dijonsennep
2 spsk. japansk eller
kinesisk soja
1 spsk. rosa peber
1⁄4 liter madlavningseller
piskefløde

Tilbehør: ris eller ovnstegte kartofler samt en god grøn salat med fx æbler og mango.
Start med at blande sennep og soja. Læg dernæst de hele kyllingefileter i et ovnfast fad, og pensl dem med sennepsblandingen. Tilsæt madlavningseller piskefløde, og sæt fadet i ovnen ved 200° i cirka 40 minutter. Vend kyllingefileterne i ovnen, når halvdelen af stegetiden er gået, og drys med knust rosa peber. Server retten med ris eller ovnstegte kartofler samt en frisk grøn salat.

Inger M. Jensen,Viborg

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler