Juni 2006

Skønt jeg ikke hører til dem, der kategorisk bruger timevis hver uge på at “nusse” havens bede, buske og græsplæne, tillader jeg mig alligevel at kalde mig selv et ægte havemenneske.


Jeg kunne næppe undvære det at mærke græsset under fødderne, plukke en buket til middagsbordet, sparke gruset lidt på plads i indkørslen og ikke mindst ligge i en magelig stol med nakken tilbage og studere stjernerne en mild sommeraften. Haveglæde kan gradbøjes – præcis efter hvem man er – og i dette nummer giver vi dig vores bud på haveglæde anno 2006.
Se fx, hvordan terrassen med den rigtige beplantning og udstyr kan blive et optimalt sted at være, også selv om termometeret nærmer sig 30°, og kig nyhederne ud, når der skal skabes miljø og stemning i haven – også for yngste generation.
Måske skal børnene oven i købet have sin helt egen lille del af haven, hvor de kan hygge sig.
Og så er det sommerferietid. De fleste af os drager ud i sommerlandet for at lade op. Vi samler nye indtryk, slapper af, lader os forkæle og har forhåbentlig god tid til at være sammen – hele familien. Men ferien er også en god anledning til at få lov at længes hjem; efter sin egen seng, udsigten, morgenavisen – og ikke mindst haven!
Vi ses igen til august, når vi skal have høsten i hus.

Mest læste artikler