Karrypastasalat

4 pers.250 g pasta– sløjfer eller skruer1 stor revet gulerod1⁄4 blomkål i små buketter1 fintsnittet porre1⁄2 mellemstort finthakket løg1⁄2 liter cremefraiche 18 %1 tsk. karry1 tsk. sukkersalt, peber Kog først pastaen al dente, skyl den dernæst i koldt vand, og lad den så køle af. Rør cremefraiche, karry, sukker, salt og peber sammen til en...
Twitter Print
Tegning: Suzanne Moffat
4 pers.

250 g pasta
– sløjfer eller skruer
1 stor revet gulerod
1⁄4 blomkål i små buketter
1 fintsnittet porre
1⁄2 mellemstort finthakket løg
1⁄2 liter cremefraiche 18 %
1 tsk. karry
1 tsk. sukker
salt, peber

Kog først pastaen al dente, skyl den dernæst i koldt vand, og lad den så køle af. Rør cremefraiche, karry, sukker, salt og peber sammen til en dressing. Vend pastaen og grøntsagerne i dressingen, og lad det trække i ca. 1-2 timer i køleskabet. Pynt evt. med græskarkerner, og server den lækre pastasalat til fx grillmad, frikadeller, skinke eller lignende.

Anne M.Gregersen, Hjallerup

Twitter Print

Mest læste artikler