idenyts maj-magasin er ude | Læs det her

Solen skinner, fuglene synger og vores nye digitale magasin er landet. Læs med og bliv klogere på alt fra bambus til terrassen, få tips og hacks til at løse hverdagens små problemer og se de gode råd til at fremtidssikre dit hus. Du kan også finde inspiration til at grille grønt og få arkitektens bedste tips til at opdatere dit sommerhus. Læs hele magasinet her!

Nem, nemmere, stolt kavaler

Kender du stolt kavaler? Claus Dalby guider dig til at få maksimalt udbytte af verdens nemmeste sommerblomst. Læs med her og få hans bedste tips til havens sommerstolthed.

Bambus – nu til terrassen

En ny, holdbar prisfornuftig spiller har meldt sig på terrassemarkedet. Se her, om bambus er det rigtige materiale til netop dit projekt.

Få en fremtidssikker bolig

Livet er fuldt af overraskelser, så skal du bygge nyt eller bygge om, bør du ikke kun tænke på dine nuværende behov. Få her 9 gode råd, der gør dit hus brugbart i mange år fremover.

Grill grønt med masser af smag

Grillmad behøver ikke (kun) være ensbetydende med kød. Få den ultimative inspiration til at udvide dit grillrepetoire med masser af smæk på smagen.

Mest læste artikler