Ovnbagte rodfrugter

Illustration: Suzanne Moffat4-6 pers.Ca. 600 g skrællede rodfrugterfx persillerod, pastinak, gulerod, kartofler, selleri1 løg1-2 fed hvidløg1 spsk. olieSalt, peber Krydderurter efter ønske, prøv eventuelt med frisk basilikum Skær rodfrugterne i tern, som ikke er alt for store, og bland dem med løg, som er skåret i smalle både, samt hakket hvidløg.Kom grønsagerne i en stegepose...
Illustration: Suzanne Moffat


4-6 pers.

Ca. 600 g skrællede rodfrugter
fx persillerod, pastinak, gulerod, kartofler, selleri
1 løg
1-2 fed hvidløg
1 spsk. olie
Salt, peber

Krydderurter efter ønske, prøv eventuelt med frisk basilikum Skær rodfrugterne i tern, som ikke er alt for store, og bland dem med løg, som er skåret i smalle både, samt hakket hvidløg.
Kom grønsagerne i en stegepose sammen med lidt god olie, salt, peber og de krydderurter, du kunne tænke dig. Luk posen, og bag grøntsagerne i ovnen ved 200° C i 25-30 minutter.

Grethe Johansen, Struer

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler