Illustration: Suzanne Moffat 4-6 pers. Ca. 600 g skrællede rodfrugter fx persillerod, pastinak, gulerod, kartofler, selleri 1 løg 1-2 fed hvidløg 1 spsk. olie Salt, peber Krydderurter efter ønske, prøv eventuelt med frisk basilikum Skær rodfrugterne i tern, som ikke er alt for store, og bland dem med løg, som er skåret i smalle både,…
Ca. 600 g skrællede rodfrugter
fx persillerod, pastinak, gulerod, kartofler, selleri
1 løg
1-2 fed hvidløg
1 spsk. olie
Salt, peber
Krydderurter efter ønske, prøv eventuelt med frisk basilikum Skær rodfrugterne i tern, som ikke er alt for store, og bland dem med løg, som er skåret i smalle både, samt hakket hvidløg.
Kom grønsagerne i en stegepose sammen med lidt god olie, salt, peber og de krydderurter, du kunne tænke dig. Luk posen, og bag grøntsagerne i ovnen ved 200° C i 25-30 minutter.