Pastafad med laks og spinat

4 pers. 2 pk. frisk båndpasta 200 g røget laks 1 pose frossen helbladet spinat 1⁄4 liter piskefløde 1 hakket løg 1 fed hvidløg Salt, peber Revet muskatnød 1 bdt. frisk basilikum Tilbehør: brød Pastaen koges som anvist på pakken. Laksen skæres i mindre stykker. Spinaten dampes. Løg og hvidløg svitses i bunden af en...
Tegning: Suzanne Moffat
4 pers.

2 pk. frisk båndpasta
200 g røget laks
1 pose frossen helbladet spinat
1⁄4 liter piskefløde
1 hakket løg
1 fed hvidløg
Salt, peber
Revet muskatnød
1 bdt. frisk basilikum

Tilbehør: brød

Pastaen koges som anvist på pakken. Laksen skæres i mindre stykker. Spinaten dampes. Løg og hvidløg svitses i bunden af en gryde og krydres med salt, peber og revet muskat. Tilsæt piskefløde, og bring saucen i kog. Anret den kogte pasta på et fad, og læg spinaten ovenpå. Hæld saucen henover, og pynt med den røgede laks samt frisk basilikum.

Anne-Sofie Christensen, Sønderborg

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler