Pastafad med laks og spinat

4 pers. 2 pk. frisk båndpasta200 g røget laks1 pose frossenhelbladet spinat1⁄4 liter piskefløde1 hakket løg1 fed hvidløgsalt, peberrevet muskatnød1 bdt. frisk basilikum Kog den friske pasta, og skær laksen i mindre stykker. Læg spinaten i en si og damp den over en gryde kogende vand. I en anden gryde svitses løg og hvidløg og...

Illustration: Suzanne Moffat
4 pers.

2 pk. frisk båndpasta
200 g røget laks
1 pose frossen
helbladet spinat
1⁄4 liter piskefløde
1 hakket løg
1 fed hvidløg
salt, peber
revet muskatnød
1 bdt. frisk basilikum

Kog den friske pasta, og skær laksen i mindre stykker. Læg spinaten i en si og damp den over en gryde kogende vand. I en anden gryde svitses løg og hvidløg og krydres med salt, peber og revet muskatnød. Tilsæt piskefløde, og bring saucen i kog. Anret pastaen på et fad, læg spinaten på, og hæld sauce over. Slut af med laks og basilikum, og servér med brød.

Anne-Sofie Christensen, Sønderborg

Mest læste artikler