Pestoost

4-6 pers.50 g pinjekerner25 g friske basilikumblade1 fed hvidløg2 spsk. olivenolie50 g feta1 spsk. revet parmesan100 g revet mozzarella25 g smør1 spsk. cremefraiche Halvdelen af pinjekernerne blendes med basilikum og hvidløg til en puré. Resten af pinjekernerne gemmes til pynt. Tilsæt olivenolie, feta, parmesan, mozzarella, smør og cremefraiche, og blend, til det har en cremet...


4-6 pers.

50 g pinjekerner
25 g friske basilikumblade
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
50 g feta
1 spsk. revet parmesan
100 g revet mozzarella
25 g smør
1 spsk. cremefraiche

Halvdelen af pinjekernerne blendes med basilikum og hvidløg til en puré. Resten af pinjekernerne gemmes til pynt. Tilsæt olivenolie, feta, parmesan, mozzarella, smør og cremefraiche, og blend, til det har en cremet konsistens.
Stil cremen i køleskabet, til den er fast. Rul cremen til en pølse, og tril den i de resterende pinjekerner. Server osten sammen med andre oste og forskellige kiks eller brød.

Stine Meyer Doberck, Padborg

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler