DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sådan sikrer du et sundt og godt indeklima

Et godt indeklima er vigtigt for dit velvære. Bosch Climate-serien øger komforten i dit hjem. 

Et godt indeklima er vigtigt for dit velvære. Bosch Climate-serien øger komforten i dit hjem. 

Indeklimaet er som regel noget, du først lægger mærke til, når det ikke er i orden. Et godt indeklima bringer nemlig velvære og mere energi, mens et dårligt indeklima giver gener som træthed og hovedpine.

Heldigvis findes der flere forskellige metoder til at undgå et dårligt indeklima, hvoraf det vigtigste råd er, at du husker at lufte ud. Det kan dog være svært at huske at få gjort. Eller også er det ikke muligt at gøre, fordi du ikke er til stede hver dag – for eksempel hvis problembarnet er dit sommerhus. Resultatet bliver, at boligen bliver indelukket, og det er ikke sundt ifølge Sundhedsstyrelsen

Her er den sikre løsning

I mange tilfælde kan det være en god idé at investere i en luft til luft varmepumpe fra Bosch. Bosch Climate-serien giver perfekt indeklima 365 dage om året og er en miljøvenlig og CO₂-reducerende opvarmningsform. 

Med Bosch’s luft til luft varmepumper fokuseres der samtidig på funktioner, der øger komforten i boligen. Bosch Climate-serien opvarmer din bolig, når udetemperaturen falder i vinterperioden, og køler den, når temperaturen bliver for høj i sommerperioden. Derudover kan denne serie af luft til luft varmepumper reducere mængden af mugpartikler, bakterier og lugtgener via den indbyggede patenterede ION-Plasmaclusterteknologi. Dermed kan Bosch Climate-serien både optimere dit indeklima sommer og vinter, nat og dag.

Varmepumper til ethvert behov

Bosch Climate-serien har luft til luft varmepumper til ethvert behov. Bosch Climate-serien består af Climate 6101i, 8101i og 9100i HE, som alle er udviklet til drift i det nordiske klima. Opvarmningen sker med høj energieffektivitet kombineret med et lavt lydniveau. Teknologisk Institut har effekttestet Climate 6101i, 8101i og 9100i HE helt ned til en udetemperatur på -29°C med flotte resultater, hvorfor du altid kan regne med en dejlig varm bolig, uanset hvor koldt det er.

Bosch Climate Class 6101i

Bosch Climate Class 6101i

Varmepumpen har et utal af smarte funktioner, der øger komforten i boligen. Varmepumpen har den nyeste teknologi. Dette sikrer blandt andet, at varmepumpen tilpasser sig det aktuelle behov, og at boligen hverken bliver for kold eller for varm. Climate 6101i kører på det miljøvenlige kølemiddel R32.

Bosch Climate Class 8101i

Bosch Climate Class 8101i

Boligen vil med en Climate 8101i altid være behagelig at opholde sig i – uanset temperaturen udenfor. Varmepumpen er udstyret med den patenterede ION-plasmaclusterteknologi, der via positive og negative ioner reducerer pollen, mug, dårlig luft, bakterier og vira i luften. Og så fås den i 4 flotte farver, perfekt til dig, der ønsker design tilpasset din bolig.

Bosch Climate 9100i

Bosch Climate 9100i

Varmepumpen har et utal af smarte funktioner, der altid arbejder for at sikre den optimale og bedste komfort i boligen. Et eksempel på det er det indbyggede ”intelligente øje”, der lokaliserer personer i rummet, for derefter at sikre komforten omkring disse ved ikke at sende luftstrømmen direkte i deres retning. Derudover har denne innovative varmepumpe ekstra bredt luftflow, der muliggør en bred luftfordeling. Og Coanda-funktionen sikrer, at kold luft blæses op og varm luft sendes ned til gulvet, så du undgår ubehageligt træk.

Bosch Climate 9100i’s unikke Plasmacluster-teknologi kan via indbyggede anoder producere både positive og negative ioner, der reducerer og nedbryder dårlig lugt og luft, mug, pollen, bakterier samt vira i luften. Ved meget forurenet luft – for eksempel på grund af store mængder pollen – vil Plasmacluster-systemet normalt blive beskidt. Rensningsfunktionen, ”Self Cleaning Mode,” sikrer, at dette ikke sker.

Mest læste artikler