September 2005

Selv om sommeren bestemt ikke har været gavmild med hverken sol eller varme, glæder jeg mig, til det bliver september: Dage med høj blå himmel, hvor efterårets begyndende skarphed kan duftes, og hvor blomster og træer, især om morgenen, får besøg af “flyvende sommer”...

Selv om sommeren bestemt ikke har været gavmild med hverken sol eller varme, glæder jeg mig, til det bliver september: Dage med høj blå himmel, hvor efterårets begyndende skarphed kan duftes, og hvor blomster og træer, især om morgenen, får besøg af “flyvende sommer”.

De køligere dage giver også større lyst til arbejdet udendørs, så måske er det i år, vi skal lægge an til et “duftende” hjørne inspireret af temaet for årets “Havens dag”? Vi kunne jo også lave agurkepickles, få skiftet brevkassen, plante forårsløg eller …
Heldigvis byder måneden som regel også på regn og rusk, så det er helt legalt at tage en slapper på sofaen med idényt.

Men pas på, det kan blive skæbnesvangert! Når jeg ser, hvad man kan få for 50.000 eller 150.000 kr. i en tid, hvor renten er dejligt lav, kan jeg slet ikke forstå, at vi ikke allerede har fået nyt køkken eller badeværelse.

Så kan det da godt være, at manden har en god forklaring parat. Han synes sikkert, at vi skal have skiftet skråvinduet på 1., hvis låsemekanisme ikke klarer endnu en efterårsstorm, eller måske kigge på et fyr, der kan spare lidt på den dyre energi.

Men drømme har man da lov til!
Vi ses igen til oktober!

Mest læste artikler