Singaporesalat

4 pers. 3 modne avocadoer 3 stængler bladselleri 1 moden mango 300-400 g rejer 1 bdt. dild 1 citron 2 tsk. vineddike 1 tsk. dijonsennep 1 spsk. olivenolie Salt, peber Skær avocadokødet i tern, og dryp straks med saften fra 1⁄2 citron, så de ikke bliver brune. Tilsæt bladselleri i tynde skiver, mango i tern...
Illustation: Suzanne Mooffat
4 pers.

3 modne avocadoer
3 stængler bladselleri
1 moden mango
300-400 g rejer
1 bdt. dild
1 citron
2 tsk. vineddike
1 tsk. dijonsennep
1 spsk. olivenolie
Salt, peber

Skær avocadokødet i tern, og dryp straks med saften fra 1⁄2 citron, så de ikke bliver brune. Tilsæt bladselleri i tynde skiver, mango i tern samt rejer. Kom det hele i en skål, og klip dild hen over. Lav en marinade af saften fra 1⁄2 citron, vineddike, dijonsennep og olivenolie, der piskes godt sammen. Smag marinaden til med salt og peber, og hæld den hen over salaten lige inden servering.

Gurli Agger, Børkop

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler