Illustration: Suzanne Moffat 4 pers. 8 skærisingfileter eller rødspættefileter1-2 spsk. sennepSalt, citronpeber1 hakket løg150 g revet ost8 skiver bacon Tilbehør: ris og hollandaise Fisken smøres med et tyndt lag sennep, drysses med salt og citronpeber, hakket løg og revet ost. Fisken rulles sammen, og der vikles en skive bacon omkring hver. Sæt fisken på højkant...
8 skærisingfileter eller rødspættefileter 1-2 spsk. sennep Salt, citronpeber 1 hakket løg 150 g revet ost 8 skiver bacon
Tilbehør: ris og hollandaise
Fisken smøres med et tyndt lag sennep, drysses med salt og citronpeber, hakket løg og revet ost. Fisken rulles sammen, og der vikles en skive bacon omkring hver. Sæt fisken på højkant i et smurt ildfast fad, og sæt fadet i ovnen ved 200° C i ca. 25 min.