Illustration: Suzanne Moffat 1-2 pers. 250 g skinkeschnitzel1 lille agurk2 tsk. majsstivelse1 spsk. vand2 spsk. olie2 spsk. soja Tilbehør: ris Skær kødet i tynde strimler, og vend det i en jævning af majsstivelse og vand. Skær agurken i tynde skiver, og svits den i 1 min.Tilsæt kød, og svits i endnu 3-4 min. Skru ned...
250 g skinkeschnitzel 1 lille agurk 2 tsk. majsstivelse 1 spsk. vand 2 spsk. olie 2 spsk. soja
Tilbehør: ris
Skær kødet i tynde strimler, og vend det i en jævning af majsstivelse og vand. Skær agurken i tynde skiver, og svits den i 1 min. Tilsæt kød, og svits i endnu 3-4 min. Skru ned for varmen, kom soja ved, kog op, og server omgående med ris til.