Skinkestrimler med agurk

Illustration: Suzanne Moffat 1-2 pers. 250 g skinkeschnitzel1 lille agurk2 tsk. majsstivelse1 spsk. vand2 spsk. olie2 spsk. soja Tilbehør: ris Skær kødet i tynde strimler, og vend det i en jævning af majsstivelse og vand. Skær agurken i tynde skiver, og svits den i 1 min.Tilsæt kød, og svits i endnu 3-4 min. Skru ned...

Illustration: Suzanne Moffat Ilustration: Suzanne Moffat
1-2 pers.

250 g skinkeschnitzel
1 lille agurk
2 tsk. majsstivelse
1 spsk. vand
2 spsk. olie
2 spsk. soja

Tilbehør: ris

Skær kødet i tynde strimler, og vend det i en jævning af majsstivelse og vand. Skær agurken i tynde skiver, og svits den i 1 min.
Tilsæt kød, og svits i endnu 3-4 min. Skru ned for varmen, kom soja ved, kog op, og server omgående med ris til.

S. Rasmussen, Svendborg

Mest læste artikler