
4 pers.
3 kyllingefileter
6 pitabrød
1⁄2 iceberg
1 rød peberfrugt
1⁄2 agurk
2 dl ærter
1 bakke cherrytomater
100 g pinjekerner
1 spsk. sesamfrø
150 g feta i tern
olie
salt, peber
paprika
Kyllingefileterne krydres med paprika, salt og peber og steges. Pitabrødene skæres i små stykker, pensles med olie og drysses med groft salt. Læg brødene på bagepapir på en bageplade og bag dem sprøde i ovnen ved 200° i 10-15 min. Iceberg snittes og fordeles på fire tallerkener. Rød peber i strimler, agurk i tern, cherrytomater i kvarte samt ærter fordeles oven på salaten. Rist pinjekernerne gyldne, og drys dem hen over salaten. Skær kyllingerne i strimler, fordel dem på tallerkenerne, og drys med sesamfrø og pitatern. Skær så feta osten i tern og drys dem over.
Anne M.R. Christensen, Brovst