Spil sjove og udfordrende spil gratis

Elsker du også spil? For at tilbyde vores læsere en sjov stund har vi samlet fire sjove spil. Vi udgiver nye spil hver dag.

Word – kan du gætte det rigtige ord?

Word! – vores version af Wørdle – er et simpelt, men underholdende ordspil som udfordrer dine evner med bogstaver og ord – og hjælper med at øge dit ordforråd.

I Word! på dansk skal du tænke på stavning, bøjning og grammatik for at danne ordene. Word! er også en god måde at øve din skrivefærdigheder på, da du vil blive tvunget til at tænke kreativt for at finde de mest effektive ord. Spil med nu!

Sudoku – Kan du finde ud af hvilket nummer, der skal i hvilken boks?

Sudoku er spillet, der tester din evne til at se logiske mønstre. Perfekt til at holde hjernecellerne i gang, når du har et øjeblik til overs!

Sudoku findes i flere forskellige sværhedsgrader, hvilket også er grunden til, at så mange mennesker elsker det rundt om i verden. Og jo mere du øver dig, jo sværere spil tør du spille! 

Krydsord – Vil du teste din almene uddannelse og dit ordforråd?

I krydsord skal man bruge både fantasi og viden til at flette ordene sammen, så alle felter får det rigtige bogstav.

Det klassiske ordpuslespil i form af et gittermønster, hvor alle ord har mere eller mindre kryptiske ledetråde, som på kryds og tværs kaldes “nøgler”. Ordene er flettet sammen både vandret og lodret, så bogstaverne indgår i flere ord, hvilket både kan hjælpe og hindre ordsøgningen. 

Find ord – Hvor mange ord kan du finde?

Find ord er et sjovt online spil, hvor du skal finde ordene, der gemmer sig i en kasse med masser af bogstaver. I Find ord skal du holde øjnene åbne for at vinde.

Når du vil slappe af med et hurtigt spil, er Find ord perfekt. I denne online-version af Find ord får du en liste over givne ord, som du skal finde i et kaos af bogstaver. Ordene kan være frem og tilbage, diagonalt, vandret og lodret, og nogle gange drejer det sig om et fælles tema. 

Mest læste artikler