Sprød wienerschnitzel i nye klæder

4 pers.4 tynde skiverkalveinderlår75 g friskrevet parmesan65 g rasp2 ægOlivenolie1 spsk. smør1 stort løg i skiver1 lille fed hvidløg20 friske basilikumblade100 g sorte oliven uden stenSalt, peber Bland parmesan og rasp med 1⁄4 tsk. salt. Dyp kødstykkerne i sammenpisket æg, og vend dem i raspblandingen. Steg schnitzler ved middelvarme i en blanding af olie og...

Illustration: Suzanne Moffat4 pers.

4 tynde skiver
kalveinderlår
75 g frisk
revet parmesan
65 g rasp
2 æg
Olivenolie
1 spsk. smør
1 stort løg i skiver
1 lille fed hvidløg
20 friske basilikumblade
100 g sorte oliven uden sten
Salt, peber

Bland parmesan og rasp med 1⁄4 tsk. salt. Dyp kødstykkerne i sammenpisket æg, og vend dem i raspblandingen. Steg schnitzler ved middelvarme i en blanding af olie og smør, til de er gyldne på begge sider. Steg på en anden pande løg og presset hvidløg i lidt olivenolie, til de er gyldne. Tilsæt basilikum og oliven, krydr med peber, og varm det godt igennem. Anret olivenblandingen på schnitzlerne, og server med nye kartofler.

Lisbeth Boje, Farum

Mest læste artikler