Tykmælk med banan & kokos

Tykmælk med banan & kokosca. 10 pers.1⁄4 liter piskefløde2 liter tykmælk eller A383-4 spsk. sukker2 tsk. vaniljesukker11⁄2 dl kokosmel5 bananerPiskefløden piskes til almindeligt flødeskum. Derefter tilsættes tykmælk, sukker og vaniljesukker, og det hele røres godt sammen. Hæld kokosmel på en tør pande, og rist det, til det er gyldent. Skær bananerne i tynde skiver, og…

Tykmælk med banan & kokos Illustration: Suzanne Moffatca. 10 pers.

1⁄4 liter piskefløde
2 liter tykmælk eller A38
3-4 spsk. sukker
2 tsk. vaniljesukker
11⁄2 dl kokosmel
5 bananer

Piskefløden piskes til almindeligt flødeskum. Derefter tilsættes tykmælk, sukker og vaniljesukker, og det hele røres godt sammen. Hæld kokosmel på en tør pande, og rist det, til det er gyldent. Skær bananerne i tynde skiver, og kom dem i tykmælken. Rør forsigtigt rundt. Drys så med kokos, og server.

Ulla Clausen, Rønde

Mest læste artikler