Vinderne af idenyts Have Favoritter 2023

Afstemningen om idenyts Have Favoritter 2023 er slut - og vindere er fundet. Se læsernes favoritprodukter her!

have favoritter vinder

Årets vinder i kategorien
Grill

ETNA Rotante | Witt

Den designvindende Witt ETNA Rotante pizzaovn garanterer 360 graders perfekt sprødhed. Med sin unikke roterende pizzasten og underbrænder, giver den et flow af hjemmebagte pizzaer, så alle kan få stillet sulten uden ventetid. 


Årets vinder i kategorien
Jord & Gødning

Champost | Champost Jordforbedring

En lækker organisk og bæredygtig gødning som tilfører jorden naturlige næringsstoffer. 


Årets vinder i kategorien
Uderum – tilbehør

Regntønde

Stærk og stabil regntønde af grafitgrå PP-plast. Filtertilslutningen filtrerer snavs i regnvandet fra, fylder regntønden automatisk og forhindrer, at den fulde tønde løber over.


Årets vinder i kategorien
Bekæmpelsesmidler

Myredåse

Praktisk myredåse til bekæmpelse af myrer. Myrer tiltrækkes af honningen og bringer maddingen med tilbage til boet. Efter ca. tre uger er myreboet elimineret.


Årets vinder i kategorien
Haveredskaber

X-series™ PowerGear™ | Fiskars

Fiskars X-series™ beskæresakse har en ekstraordinær ydeevne takket være den patenterede PowerGear™ teknologi, der tredobler kraftudvekslingen og dermed øger klippekraften. 25 års garanti.


Årets vinder i kategorien
Vanding

Biltema | Slangeopruller, 30 m

Automatisk med specialfjeder, der gør det nemt at trække slangen ud, og blød oprulningsfunktion. Med tilslutning til vandhane, lynkoblinger og sprøjtemundstykke. Beregnet til vægmontering.


Årets vinder i kategorien
Havemaskiner

Biltema | Højtryksrenser HPW 140, 1800 W

Højtryksrenser med integreret kemibeholder, fjederbelastet tilbehørsholder og dobbeltkroge til opbevaring af elkabel. Justerbar dyse til forskellige strålebredder og roterende dyse.


Årets vinder i kategorien
Webshops

Davidsenshop.dk

Hos DavidsenShop finder du alt til din forhave, baghave, altan og terrasse. Vi har et bredt sortiment med alt fra drivhuse til hængekøjer, pavilloner, grilludstyr og spa, til sommerens festtelt.


Årets vinder i kategorien
Uderum

Willab Garden | Pergola Modern

Pergola Modern er designet med lige, skarpe linjer, der udstråler enkelhed og præcision, en ideel æstetik til skandinaviske haver og ejendomme. En populær sommerkrog!


Årets vinder i kategorien
Havemaskiner – græs

Witt | Segway Navimow H800E

Denne trådløse robotplæneklipper bruger en virtuel grænse, så der ikke er behov for nedgravning af kanttråd. Robotten er til den lille græsplæne på op til 800 m² og har 4G og GPS-tyverisikring.


Årets vinder i kategorien
Udendørs belysning

Eva Solo | Solcellelanterne

Forlæng de lune sommeraftener med en dekorativ og energirigtig solcellelanterne fra Eva Solo. Lanternen har skjulte solceller, og hank, der gør lampen let at flytte rundt på terrassen eller altanen.


Årets vinder i kategorien
Indretning ude

Biltema | Hængesofa

Luksuriøs og komfortabel hængesofa med plads til tre personer og ryglæn, der kan foldes ned til en seng. Hynderne har tyk og blød polyesterpolstring og nylonstof samt kraftigere stof på undersiden.


Årets vinder i kategorien
Grill tilbehør

Nature Premium

Danskernes foretrukne grillbriket. Nature Premium er topkvalitets briketter, lavet af naturens egen affald i form af nøddeskaller. Brændetid på 4 timer og høj genanvendelighed.


Årets vinder i kategorien
Træpleje

Jotun | DRYGOLIN Nordic Extreme Supermat

Giver overlegen beskyttelse uanset vejret. Træbeskyttelse med supermat udseende og dæmpet farveudtryk, – flot til både ældre huse og moderne arkitektur


Årets vinder i kategorien
Frø og løg

Danske Engblomster – 5m2 | Jespers Planteskole

Få smukke danske engblomster hjemme hos dig selv. Indeholder i alt 28 forskellige en- og flerårige, hjemmehørende blomsterarter, der fremmer biodiversiteten.


Årets vinder i kategorien
Fliser og belægning

Biltema | Træflise, firkantet

Solidt og veludført klikgulv til altaner balkoner og terrasser. Underste del af UV-resistent plast, skruer af galvaniseret stål og træribber behandlet med teakfarvet olie.


Årets vinder i kategorien
Pool & spa

Biltema | Spabad med wifi, 916 L

Med et spabad på terrassen eller i haven har du mange dejlige og afslappende øjeblikke at se frem til. Takket være indbygget Wi-Fi kan du fjernstyre spaen via en app på din telefon.


Mest læste artikler