Kyoto Glow er årets farve for madentusiaster

Stadig flere mennesker søger at genoplade og finde balance gennem madlavning – og den følelse vil den nye Kyoto Glow køkkenmaskine fra KitchenAid gerne bidrage til. Farven er gennem omfattende research identificeret som Kyoto Glow og er en farve, som mennesker over hele verden kan forbinde med den følelse. Den nye farve er inspireret af…

Kyoto Glow er årets farve for madentusiaster

Stadig flere mennesker søger at genoplade og finde balance gennem madlavning – og den følelse vil den nye Kyoto Glow køkkenmaskine fra KitchenAid gerne bidrage til. Farven er gennem omfattende research identificeret som Kyoto Glow og er en farve, som mennesker over hele verden kan forbinde med den følelse.

Den nye farve er inspireret af byen Kyoto i Japan. Kyoto er en by, som indkapsler ideen om balance, ro og velvære. Kyoto var engang den officielle hovedstad i Japan, men byen har nu indtaget pladsen som den kulturelle hovedstad og er anerkendt for sine smukke haver og templer -ligesom for byens traditionelle Kaiseki-køkken. Kaiseki handler om balance i smag, tekstur, udtryk og nuance.

– Kyoto Glow skal ikke blot bidrage med et mentalt åndehul, men skal samtidig omfavne det universelle ønske om at tage sig af sig selv og sine nærmeste. Farven er særligt udvalgt for at inspirere køkkenentusiaster over hele kloden til at tage del i den kulinariske rejse, siger Cecilia Liss, Head of KitchenAid Nordics.

Mest læste artikler