Denne smarte stikkontakt mindsker elregningen

De høje elpriser kan udgøre en stor post i de fleste husholdningsbudgetter. Der er smart hjælp at hente til at spare på strømmen.

stikkontakt

I de fleste danske hjem står en masse elapparater og sluger strøm – dag ud og dag ind. Især standby-tilstanden er problematisk og udgør intet mindre end mellem 10-15 procent af en gennemsnitlig families elforbrug. Det er helt unødvendigt, og noget du kan ændre på, hvis du installerer en smart home-stikkontakt. Det skriver Schneider Electric i en pressemeddelelse.

– Vores nye Wiser smarte stikkontakt gavner både miljøet og giver tryghed i hverdagen. Du kommer det unødvendige standby-forbrug til livs og får samtidig en vished om, at dine elapparater ikke brager derudaf og potentielt kan gøre skade på dig selv eller dine omgivelser. Du styrer det hele via Wiser-appen, hvor du også løbende kan monitorere og justere dit forbrug,  fortæller Martin Hannibal, Product Manager i Schneider Electric Danmark.

Når den først er koblet op til dit system, kan du med Wiser-appen definere, hvornår den tilsluttede enhed skal være tændt, og hvornår den skal være helt slukket. Samtidig kan du få besked, hvis eksempelvis et apparat bruger mindre strøm end forventet. 

Læs også: Opladning af elbil hjemme – med og uden ladestation og ladestander

Læs også: App til grøn og billig strøm – få hjælp til strømpriser

Læs også: Spar på energien | Få lavere strømpriser med disse sparetips

Mest læste artikler