Spar massivt på elregningen: Sådan skifter du automatisk til den billigste el-leverandør

Mange danskere er begyndt at se sig om efter et nyt og billigt elselskab, så de kan spare mest muligt på elregningen. Dansk firma tager del i denne udvikling ved at hjælpe forbrugerne med at skifte elleverandør to til tre gange om året, så de får den billigste strøm.

To stikkontakter

Mange forbrugere er begyndt at kigge efter gode tilbud på elmarkedet, men nogle af dem glemmer også, at startrabatterne i elselskabernes priskrig ikke gælder for evigt. De kan dermed få en grim overraskelse, når de efter nogle år opdager, at prisen på deres el er steget. 

Virksomheden ‘Kredsløb’ forsøger at få netop de forbrugere i tale og vil hjælpe dem med at spare både strøm og penge på deres elregning.

Du kan få billig el

Elaftalerne på markedet skifter løbende, men i stedet for at du selv skal holde øje med markedet, vil medlemmerne af ‘Kredsløb’ automatisk blive skiftet til en ny leverandør to til tre gange om året. ‘Kredsløb’ scanner elmarkedet, med de oplysninger du som medlem har givet dem, og udskifter din nuværende elaftale med en ny og billigere.

‘Kredsløb’ lover, at de vil sørge for alt papirarbejdet og besværet ved at opsige din gamle elaftale og tilmelder dig en ny og billigere aftale.

Du kan spare penge

Som medlem af ‘Kredsløb’ betaler du 29-39 kroner om måneden alt efter dit medlemsskab og skal derudover ikke gøre andet end at betale din elregning som normalt.     

Ifølge ‘Kredsløb’ kan dets medlemmer spare over 4.000 kroner om året.

Læs mere på ‘Kredsløbs’ hjemmeside.

Læs også: Opladning af elbil hjemme – med og uden ladestation og ladestander

Mest læste artikler