Flyt ind med ny energi

Har du købt ny bolig, og skal den renoveres eller istandsættes? Så tænk energiforbedringer ind med det samme. Det er samlet set billigere i længden at foretage flere renoveringer på én gang. Og der er god økonomi i at udnytte den lave rente til at finansiere renoveringen, når du køber nyt hus eller omlægger lån.

Flyt ind med ny energi

Denne artikel er oprindeligt udgivet på voresvilla.dk og flyttet til idenyt.dk efter 2018.

Derfor er energiforbedringer en god idé:

  • Bedre komfort og indeklima

Når du renoverer energirigtigt, undgår du fugt og kulde. Det gør boligen varm og tør og skaber et bedre og sundere indeklima.

  • Lavere varmeregning

Varmetab er spild af energi – og penge. En velisoleret bolig med energirigtige vinduer og døre bruger mindre varme og er derfor billigere at bo i.

  • Øget salgsværdi

    Din bolig stiger i pris, når du energirenoverer – bl.a. fordi du kan opnå et bedre energimærke, som gør boligen mere attraktiv ved et salg.

  • Godt for miljøet

Miljøet og klimaet udenfor har også gavn af din energirenovering. Mindre varmetab mindsker nemlig udledningen af CO2 fra varmeproduktionen.

Hvilke energiforbedringer trænger din bolig til?

I energimærkningsrapporten finder du forslag til, hvilke energiforbedringer du kan foretage i din nye bolig. Find den på sparenergi.dk


Husk at søge om tilskud

Når din boligrenovering giver energiforbedringer, kan du søge tilskud hos et energiselskab. Du kan eksempelvis søge om økonomisk tilskud eller rådgivning om, hvor du kan energiforbedre din bolig.


Mest læste artikler