denne artikel er sponsoreret

Gå glad i bad med en god elvandvarmer

En kvalitets-elvandvarmer er nøglen, hvis du vil være sikker på altid at have varmt og rent vand i sommerhuset eller helårsboligen. Med den nye Bosch Tronic 4500 T behøver du hverken bekymre dig om frostsprængninger eller legionella. 

Forår. Solen begynder at varme, og blomsterne springer ud, og med dem lysten til lange, lune dage i sommerhuset. Men det første møde med sommer-residensen efter en lang vinter, er ikke altid den rene idyl. 

Med en Bosch elvandvarmer Tronic 4500 T behøver du imidlertid ikke at bekymre dig om hverken frostsprængninger eller bakterier som legionella. Heller ikke selvom det er et stykke tid siden, du sidst har brugt vandvarmeren, for eksempel fordi den befinder sig i et sommer- eller fritidshus.  

Bosch Tronic 4500 T er nemlig særligt udviklet til det danske vejr, derfor kan du trygt have den hængende hele året, uden at tænke på at tømme den, før frosten sætter ind. Du skal bare indstille temperaturindstillingen til frostsikring – en af fire vandvarmerens fire smarte temperaturindstillinger. 

Den automatiske anti-legionellafunktion sikrer, at du får hygiejnisk vand til hele familien, ligesom en vandtank af rustfrit stål med overflade af keramisk materiale sikrer både en lang levetid og en høj vandkvalitet. 

Til alle boliger og alle familier

Men Bosch Tronic 4500 T er bestemt ikke kun egnet til sommerhuset. Den fås i seks forskellige størrelser, så du altid kan finde den, der passer til lige præcis dit og din families behov – uanset om den skal bruges i det lillebitte kolonihavehus, hvor 30 liter måske er rigeligt, eller i helårsboligen til den store familie, der har brug for den største model på 150 liter. 

Og skulle huset være fyldt med badende gæster, behøver du ikke at frygte at skulle skylle de sidste shampoo-rester ud i koldt vand. Når det digitale display viser, at der snart ikke er mere varmt vand, sørger den særlige Power Boost-funktion nemlig for, at vandet bliver varmt igen på ganske kort tid. 

Det stilrene design passer desuden ind i enhver indretning, uanset om du er til afslappet sommerhusstil eller ny nordisk minimalisme. Og så er den oven i købet mindre end traditionelle vandvarmere med tilsvarende kapacitet, og så let, at den uden problemer kan monteres på alle vægge. Det brugervenlige display viser vandets aktuelle temperatur, hvor meget vand der er tilbage – og meget mere. Det blinker endda, hvis der skulle opstå fejl på anlægget. 

Bosch Tronic 4500 T er produceret i den velkendte høje Bosch-kvalitet, og kommer med  3 år garanti mod gennemtæring, forudsat at den er blevet korrekt installeret af en autoriseret installatør. 

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler