DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sænk energiforbruget og kom kalken til livs

Med et kalkbehandlingsanlæg fra ReWater kan man slå tre fluer med et smæk. Det hjælper til at holde energiforbruget nede, så du får en besparelse på elregningen, huset bliver nemmere at gøre rent, og du passer på miljøet, når du ikke skal bruge så mange stærke rengøringsmidler i husholdningen.

Kalkaflejringer kan være en kilde til stor frustration i de fleste husholdninger. Det kræver ofte kemi og barske rengøringsmidler at fjerne kalkbelægningerne, og det kan mærkes på energiregningen, når kalken for eksempel sætter sig på varmelegemet i vaskemaskinen, der så skal bruge mere energi på at varme vandet op.

Løsningen kan være et kalkbehandlingsanlæg fra ReWater der ikke fjerner kalken, men blødgører den, så det bliver nemmere at gøre rent, og man forlænger levetiden på de husholdningsapparater, der bruger vand. Vandet indeholder stadig den kalk og de vigtige mineraler, som vi mennesker har brug for, men mister til gengæld de egenskaber, der får kalken til at sætte sig i hårde aflejringer.

I modsætning til andre metoder, så er der ingen vedligeholdelse af anlægget fra ReWater, når det først er installeret. Det bruger for eksempel hverken strøm eller salt, som andre blødgøringsanlæg. Det er et lovkrav, at installationen foretages af en autoriseret VVS’er, da anlægget sidder på boligens hovedvandforsyning, men derefter kan du læne dig tilbage og nyde den tid, du ikke bruger på rengøring, og de penge, du sparer på energiregningen.

En anden fordel ved et kalkbehandlingsanlæg fra ReWater er, at man får et mere bæredygtigt og budgetvenligt hjem, der er nemmere at holde. Man slipper ikke helt for at bruge en smule knofedt, men til gengæld kan du spare på kemikalier og sæbe.


Fakta om ReWaters anlæg

  • Bruger hverken strøm, vand eller salt
  • Kræver ingen vedligeholdelse efter installering
  • Fjerner eksisterende kalk i installationer og rør med tiden
  • Sænker forbruget af sæbe, når du fx vasker tøj og gør rent
  • Den gennemsnitlige levetid er 5-7 år
  • Billig og enkel ombytning

Læs mere på ReWaters hjemmeside

Mest læste artikler