Hurtigt, grønt og billigt. Når du skal ud og foretage en større investering, som en ny opvarmningsform må siges at være, er det vigtigt, at din løsning lever op til netop de tre ting. Og netop på de parametre er Bosch det sikre valg. Se selv her, hvorfor du skal vælge en varmepumpe fra den tyske varmepumpe-ekspert:
1: Hurtig omstilling
Regeringen har peget på fjernvarme og varmepumper som løsningen på den grønne omstilling. Søger man som gas- eller oliefyrsejer den hurtigste løsning, er varmepumperne fra Bosch helt klart et godt bud.
Installationen af en varmepumpe fra Bosch tager således kun to til tre dage, og derudover kommer varmepumpen som en plug and play-løsning. Det betyder helt konkret, at varmepumpen tilsluttes de eksisterende varmerør i dit hjem, og du dermed ikke skal udskifte dine radiatorer med mere.
2: Grøn varme
Varmepumper er ifølge Energistyrelsen en af de mest effektive opvarmningsformer, du kan opvarme dit hus op med. De er således væsentligt mere effektive end olie-, gas- og træpillefyr. Varmepumperne fra Bosch omdanner eksempelvis bare 1 kWh el til mellem 3 og 5 kWh varme.
Dertil kommer, at varmepumperne fra Bosch har et særdeles lavt Co2-aftryk. Bosch’ jordvarmepumper optager eksempelvis energien fra solens stråler, som oplagres i jorden som varme. Det reducerer CO2- og partikeludledningen med op til 95 procent.
Også luft til vand varmepumperne fra Bosch hører til de mest miljøvenlige opvarmningsformer. Ifølge Energistyrelsen udleder en luft til vand varmepumpe således kun 1.300 kg Co2 om året, hvilket faktisk er mindre end en fjernvarme-løsning.
3: Billig varme
Energipriserne har langt fra været stabile dette år, og det giver derfor god mening at udskifte det gamle fyr med en varmepumpe. Ifølge tal fra Energistyrelsen kan en husejer med en gennemsnitlig bolig på 130 m2 spare markante beløb, hvis han eller hun udskifter oliekedlen med en varmepumpe. For en luft til vand varmepumpe lyder besparelsen eksempelvis på 18.000 kroner om året, mens besparelsen for en jordvarmepumpe er på 19.000 kroner om året.