DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Denne varmepumpe har genial funktion, som sparer på strømmen

Du kan spare mange penge, hvis du investerer i Vølunds nyeste varmepumpe. Helt særlig detalje sparer på strømmen.

Tusindvis af danskere skifter i disse måneder det gamle fyr ud med en varmepumpe. Det er dog langt fra alle, som også tænker over at vælge en varmepumpe, der holder forbruget af strøm – og dermed elregningen – så langt nede som muligt.

Netop på det punkt udmærker den nye luft til vand-varmepumpe fra Vølund sig særligt positivt. Vølunds varmepumpe S2125 er således en intelligent varmeløsning, der tilpasser sig ikke bare dit forbrug, men også strømpriserne.

Spotprisoptimering

Helt konkret ved varmepumpen, hvornår forbruget af varmt vand typisk er højt i din familie og tilpasser sig det. Og derudover sørger den også for at opvarme vandet på tidspunkter, som er fordelagtige for dig og din familie. Hvor andre varmepumper forsimplet sagt kører eller ikke kører, har S2125 nemlig indbygget spotprisoptimering.

Prisen på strøm varierer meget i løbet af dagen og afhænger af blandt andet vejret, men også belastningen på elnettet. Prisen kan altså på visse tidspunkter af døgnet være helt i bund, mens den typisk er i top om morgenen og om aftenen. Alt det tager pumpen i betragtning, så den varmer brugsvandet op, når elprisen er lav.

Hvis din bolig også har solceller, vil varmepumpen derudover tilpasse sig det. Her vil den opvarme vandet, når solen skinner, og din strøm er næsten gratis.

Så meget gratis strøm får du

Også på et andet punkt bidrager S2125 positivt til din privatøkonomi. Varmepumpens såkaldte SCOP-tal er nemlig helt i top.

SCOP-tallet afslører, hvor meget gratis strøm du får fra din varmepumpe. Hvis din varmepumpe eksempelvis har en SCOP-værdi på 3, betyder det, at for hver kWh, den bruger, producerer den 3 kWh. Det giver altså 2 kWh gratis strøm.

Sådan udregner du varmepumpens gratis strøm
SCOP-tal MINUS 1 = gratis strøm i kWh

Jo højere SCOP-tal, jo bedre, og derfor er Vølunds S2125 SCOP-værdi på 5 særligt imponerende. Den giver dig nemlig hele 4 kWh gratis strøm, hvilket kan måle sig med et jordvarmeanlæg.

S2125 er lydsvag og dertil bygget til det omskiftelige danske vejr. Danske Vølund kender alt til det nordiske klima, og varmepumpen virker derfor i selv det koldeste vejr.
Læs mere om S2125’s mange fordele her.

Mest læste artikler