Disse varmepumper er rent faktisk pæne

Producenterne er omsider begyndt at tænke på designet af varmepumpernes indedel. Her er to varmepumper, der kan gå an i dit hjem.

En pæn varmepumpe

Stor og klodset. Det er som regel ord, der går igen, når folk skal beskrive varmepumper. Det behøver imidlertid ikke være tilfældet. Som noget nyt er producenterne begyndte at designe indedelene til varmepumperne, så de rent faktisk kan integreres elegant i dit hjem.

Nu behøver du altså ikke at gå fuldstændig på kompromis med dine krav til et smukt hjem bare for at kunne holde varmen om vinteren.

Her er de pæneste indedele til varmepumper på markedet

1: TOSHIBA UniQue

Pæn varmepumpe
Foto: produktfoto

Med TOSHIBA’s UniQue varmepumpe kan du selv designe indedelen, så den passer til din boligindretning. UniQue-varmepumpen har et cover af tekstil, som kan udskiftes løbende. Der medfølger 2 covers, et i lysegråt og et i mørkegråt. Andre farver kan tilkøbes.

Covers til varmepumpe
Foto: produktfoto

Specifikationer:

Type: Luft til luft-varmepumpe

Energiklasse: A+++

SCOP-værdi: 5,10

Lydniveau: 19 dB(A) (inde), 37 dB(A) (ude)

2: Mitsubishi Kaiteki 6300

Pæn varmepumpe
Foto: produktfoto

Kaiteki-varmepumpen kan designes med fire farvevalg – hvid, perlehvid, sort og rubinrød. Det giver dig mulighed for at få en indedel, der passer bedre ind i din indretning. Luftspjældene er gemt på undersiden af indedelen.

Specifikationer:

Type: Luft til luft-varmepumpe

Energiklasse: A+++

SCOP-værdi: 5,2

Lydniveau: 19 dB(A) (inde), 49 dB(A) (ude)

Mest læste artikler