DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Kom frem til et varmt sommerhus: Styr varmepumpen via mobilen

Det kan være en kølig omgang at ankomme til sommerhuset i foråret og efteråret, men med en varmepumpe fra Bosch kan du styre temperaturen fra mobilen, så du ankommer til et perfekt tempereret feriehus.

Sommerhus Danmark Skallerup Klit

Det kan være en kølig omgang at ankomme til sommerhuset i foråret og efteråret, men med en varmepumpe fra Bosch kan du styre temperaturen fra mobilen, så du ankommer til et perfekt tempereret feriehus.

Et sommerhus kan være skønt hele året rundt. Men ankommer du uden for sæsonen, kan det være en kold affære, hvor huset skal varmes op, før du kan slappe af.

Det behøver du dog ikke tænke på med en luft-luft-varmepumpe fra Bosch. Alle varmepumperne i Bosch Climate-serien kan styres hjemmefra eller på farten via mobilen.

På den måde kan du med et klik på mobilen sikre dig, at dit sommerhus er lunt og lækkert, når du kommer frem. Tilslut blot varmepumpen til husets internet og opret forbindelse.

Udviklet til nordens klima

Bosch Climate-serien består af Climate 6100i, 8100i og 9100i HE, som alle er udviklet til drift i det nordiske klima. 

Opvarmningen sker med høj energieffektivitet kombineret med et lavt lydniveau. Teknologisk Institut har effekttestet Climate 6100i, 8100i og 9100i HE helt ned til en udetemperatur på -29°C med et flot resultat, hvorfor du altid kan regne med et dejligt varmt sommerhus, uanset hvordan temperaturen er udenfor.

Den innovative Coanda-effekt sikrer desuden en ensartet opvarmning eller køling af boligen. Ved opvarmning sendes luftflowet ned langs gulvet, og ved køling sendes den op langs loftet, så du på den måde undgår træk i sommerhuset.

Miljøvenlig og CO₂-reducerende 

Luft til luft varmepumpen er en miljøvenlig og CO₂-reducerende opvarmningsform. Og med Bosch’s luft til luft varmepumper fokuseres der samtidig på funktioner, der øger komforten i hjemmet eller sommerhuset. 

Bosch Climate serien opvarmer din feriebolig, når udetemperaturen falder i vinterperioden, og køler den, når temperaturen bliver for høj i sommerperioden. 

Derudover kan denne serie af luft til luft varmepumper reducere mængden af mugpartikler, bakterier og lugtgener via den indbyggede patenterede ION-Plasmaclusterteknologi. Dermed kan Bosch Climate-serien både optimere dit indeklima sommer og vinter, nat og dag.

Én komplet kvalitetsløsning

En luft til luft varmepumpe er en større investering. Derfor er det vigtigt at have for øje, at varmepumper ikke er ens – selvom de muligvis ser ens ud. Bosch har i årtier produceret varmepumper og er en af Europas største producenter af både store og små varmepumper. Hos Bosch er vi med dig hele vejen. Vi yder support for at sikre, at den rigtige løsning vælges til det aktuelle behov. 

Vi har derfor også et stort landsdækkende netværk af dygtige installatører, der er certificerede i Bosch varmepumper. Vi kalder dem Bosch Climate Partnere. Derudover tilbyder vi i samarbejde med vores servicepartnere service på varmepumper, så de kører problemfrit og energieffektivt. Når du vælger en varmepumpe fra Bosch, vælger du derfor én komplet kvalitetsløsning.

Advertisement

Mest læste artikler