DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Perfekt indeklima i sommerhuset – opvarm og afkøl efter behov

Det danske sommervejr kan være lunefuldt, men med en varmepumpe fra Bosch, har du helt styr på indeklimaet i sommerhuset uanset hvor du er.

Det danske sommervejr kan være lunefuldt, men med en varmepumpe fra Bosch, har du helt styr på indeklimaet i sommerhuset uanset hvor du er.

De fleste sommerhusejere kender nok fornemmelsen af at ankomme til et koldt og fugtigt sommerhus, der har været lukket for vinteren. Eller også har de prøvet at komme til et hedt og indelukket hus, som solen har bagt på i dagevis.

I begge tilfælde går størstedelen af den første feriedag nemt med at lufte ud og skabe den rette temperatur, og det er for mange spild af tid. Med en varmepumpe fra Bosch slipper du imidlertid for det besvær, og i stedet for at bekæmpe den dårlige lugt, kan du koncentrere dig om det, du er kommet for – nemlig at holde fri.

Miljøvenlig og CO₂-reducerende opvarmning og nedkøling

Luft til luft varmepumpen er en miljøvenlig og CO₂-reducerende opvarmningsform. Og med Bosch’s luft til luft varmepumper fokuseres der samtidig på funktioner, der øger komforten i hjemmet eller sommerhuset.

Bosch Climate serien opvarmer din feriebolig, når udetemperaturen falder i vinterperioden, og køler den, når temperaturen bliver for høj i sommerperioden.

Derudover kan denne serie af luft til luft varmepumper reducere mængden af mugpartikler, bakterier og lugtgener via den indbyggede patenterede ION-Plasmaclusterteknologi. Dermed kan Bosch Climate-serien både optimere dit indeklima sommer og vinter, nat og dag.

Alle varmepumperne i serien kan styres hjemmefra eller på farten via din mobiltelefon. Tilslut blot varmepumpen til husets internet og opret forbindelse. så sikrer du dig, at du aldrig kommer frem til et for koldt eller for varmt sommerhus.

Den innovative Coanda-effekt sikrer desuden en ensartet opvarmning eller køling af boligen. Ved opvarmning sendes luftflowet ned langs gulvet, og ved køling sendes den op langs loftet, så du på den måde undgår træk i sommerhuset.

Sommerhus Danmark

Varmepumper udviklet til nordens klima

Bosch Climate-serien består af Climate 6100i, 8100i og 9100i HE, som alle er udviklet til drift i det nordiske klima.

Opvarmningen sker med høj energieffektivitet kombineret med et lavt lydniveau. Teknologisk Institut har testet Climate 6100i, 8100i og 9100i HE helt ned til en udetemperatur på -29°C med et flot resultat, hvorfor du altid kan regne med et dejligt varmt sommerhus, uanset, hvordan temperaturen er udenfor.

Oven i købet kan lyden fra varmepumperne i denne serie reduceres. Med Silent Outdoor-funktionen reduceres lydeffektniveauet fra udedelen med 4 dB(A). Denne funktion kan med fordel benyttes, hvis udedelen er monteret tæt på naboen eller et vindue.

Én komplet kvalitetsløsning

En luft til luft varmepumpe er en større investering. Derfor er det vigtigt at have for øje, at varmepumper ikke er ens. Bosch har i årtier produceret varmepumper og er en af Europas største producenter af både store og små varmepumper. Hos Bosch er vi med dig hele vejen. Vi yder support for at sikre, at den rigtige løsning vælges til det aktuelle behov.

Vi har derfor også et stort landsdækkende netværk af dygtige installatører, der er certificerede i Bosch varmepumper. Vi kalder dem Bosch Climate Partnere. Derudover tilbyder vi i samarbejde med vores servicepartnere service på varmepumper, så de kører problemfrit og energieffektivt. Når du vælger en varmepumpe fra Bosch, vælger du derfor én komplet kvalitetsløsning.

Advertisement

Mest læste artikler