denne artikel er sponsoreret

Til husejere der vil spare på varmeregningen

Ny luft/luft varmepumpe giver nye muligheder for besparelser på varmeregningen. Vil du have supplerende varme i boligen og garagen om vinteren, nyde et køligt hjem på en varm sommerdag og samtidig spare på varmeregningen? Så kan en ny luft/luft varmepumpe være løsningen for dig.

Der er kommet mere fokus på varmepumper som hel eller delvis opvarmningsløsning. Og det med rigtig god grund. En varmepumpe har nemlig først og fremmest to fordele, som de fleste af os ser som en kæmpe ’win-win’. Du får nemlig både bæredygtig opvarmning OG sparer på varmeregningen.

Nye funktioner der giver lavere varmeregning

Varmepumperne er i en rivende udvikling, og de nyeste modeller fra Bosch byder på helt nye funktioner, der sparer yderligere på din varmeregning. Nu kan du bl.a. få varmepumper, som kan anvendes i langt større boliger end tidligere, der automatisk tilpasser sig antal personer og aktivitet i lokalet og har ’lyddæmper’ i udedelen – den såkaldte Outdoor Silent Operation-funktion.

Har du fokus på miljø og klima, bør du kigge efter Bosch Climate-serien. Den skiller sig ud ved at være klimavenlig med energimærke A+++ og med et nyt udviklet kølemiddel, der har en mindre påvirkning på miljøet og drivhuseffekten.

Læs mere om de nye innovative funktioner i Bosch Climate-serien

Slip af med pollen, støv, fugt og uønsket lugt

En varmepumpe er med til at give dig et sundere indeklima. Nye funktioner renser luften for bl.a. støv og pollen, samtidig med at de giver frisk luft og får fugt til at forsvinde. Her skiller Bosch sig også ud med en ny Spot Air-funktion, der opdeler lokalet i seks klimazoner, som giver nye muligheder for et sundere indeklima.

Se den nye innovativ luft/luft varmepumpe-serie fra Bosch

Kom hjem til den temperatur du ønsker

Det er svært at spå om vejret i morgen, men med en app på din smartphone eller tablet, kan du overvåge, regulere og justere varmepumpen, uanset hvor du befinder dig. Det er smart, hvis du eksempelvis er på ferie og gerne vil komme hjem til en varm eller dejlig afkølet bolig. Men det giver også rigtig god mening, hvis du har installeret varmepumpen i sommerhuset. Så kan du altid styre indeklimaet, og hvilken temperatur du ønsker, når familien ankommer.

Luft/luft varmepumpen til både små og store boliger

Varmepumpen har tidligere primært været til mindre boliger, men nu kan den også anvendes i større boliger. En ny teknologi fordeler og sender luften længere ud i lokalet, og det gør, at den kan opvarme større boliger. Den nye Bosch Climate 6100i fås i to modeller. Den store model er kraftfuld nok til at kunne opvarme selv meget store boliger. Den mindre model passer perfekt til stuen eller garagen, hvor opvarmningsbehovet er mindre. På varme sommerdage kan varmepumpen indstilles til at give et køligere indeklima. Varmepumperne er tilpasset det svingende nordiske klima og kan opvarme din bolig, selv hvis udetemperaturen kommer ned på -30 grader.

Prøv vores test og se, hvilken varmepumpe der vil passe til din bolig

Det er nemt at få installeret en luft/luft varmepumpe

En luft/luft varmepumpe er nem at installere og kan placeres i boligen, der hvor du ønsker opvarmning. Varmepumpen vil sænke dit energiforbrug og giver en lavere varmeregning, afhængigt af hvilken varmeløsning du har i dag. Den er en yderst attraktiv løsning for de boligejere, der ønsker at spare på deres varmeregning.

Start med at få kompetent rådgivning og sparring

Der er meget at sætte sig ind i, når du skal vælge varmepumpe. Derfor er det vigtigt at få en professionel rådgivning til at vælge den rigtige varmepumpe, som passer til din bolig og dit indeklima. Du har altid mulighed for helt uforpligtende at kontakte Bosch Climate Partner for at få hjælp til den løsning, sompasser til dit behov – uanset antal kvadratmeter.

Læs mere og bestil et tilbud

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler