DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Besøg Thailand uden karantæne – her er stederne, du ikke vil gå glip af

Krystalklart vand, lange, svajende palmer, spændende shopping og fantastisk mad. Thailand åbner endelig op igen - smukkere og mere lokkende end nogensinde. Men hvordan foretrækker du at tilbringe din ferie, og hvilke steder ønsker du at besøge? Tag quizzen her!

Thailand har noget for alle! Uanset om du leder efter ro, uspoleret natur og kulturelle oplevelser eller høj puls, billig shopping og Michelin restauranter, kan du finde det, du leder efter. Thailand er nu åbent for rejsende fra Norden fra 1. november, og du kan rejse til alle dele af landet uden karantæne. 

Vi guider dig til fem thailandske perler, der lover en fantastisk ferie, uanset hvad du vil!

Læs mere om Thailand og bliv inspireret her!

Drømmende strande og vandaktiviteter

Phuket-Thailand-Sol

Rejs til: Phuket og Khao Lak

Phuket og Khao Lak er svære at slå, når det kommer til smukke strande. Her er kilometervis af sandstrande med høje palmer og grønt som baggrund. I løbet af pandemien er naturen kommet sig betydeligt, og vandet er klarere end det har været i mange år – og undervandslivet er fyldt med farvede fisk og koraller. Kamala stranden er en storfavorit blandt familier. Her findes alt fra badevenlige strande til områder med spændende snorkling.

Retreat-ø og dykkerparadis

Koh-Tao-Thailand-feriedestination

Rejs til: Samui, Koh Phangan og Koh Tao

Du kan let komme mellem disse tre øer ved hjælp af en båd. Samui er en øko-venlig ø, hvor sundhed og velvære er i fokus. Her er salater og lækre bowls på menuen samt mange muligheder for yoga og meditation. Koh Phangan forbindes ofte med fester og turisme, men byder også på fantastiske vandremuligheder og charmerende fiskerlandsbyer. Koh Tao er et dykkerparadis med et rigt undervandsliv og en smuk natur.

Romantik og eventyr

Krabi-Natur-Udflugter

Rejs til: Krabi og Phang-Nga (Khao Lak)

Krabi er et velkendt ferieparadis med sine skjulte huler og karakteristiske kalkstensklipper, der rager ud af havene. Krabi er et glimrende udgangspunkt for eventyr og udflugter. Med båd når du blandt andet Phi Phi Island, Koh Hong, Emerald Pool, Railay Beach, Mo Ko Lanta og Phang-Nga (Khao Lak). Phang-Nga blev fuldstændig ødelagt under tsunamien, men er blevet ombygget og i dag finder du mange budget- og luksushoteller for både par, vennegrupper, backpackere og familier.

Kultur og natur

Chiang-mai-Kultur-Thailand

Rejs til: Chiang Mai

Chiang Mai er kendt for sin smukke natur og bjergrige skove, hvor der bor flere forskellige stammer med eget sprog og egen kultur. Her er historie og tradition i fokus med smukke templer, Buddha-statuer og naturreservater. Chiang Mai er desuden kendt for lokalt håndværk som silke, smykker og keramik, men også for dets traditionelle køkken – og et madlavningskursus er et must! For dig, der kan lide moderne kunst og ønsker en chik, urban atmosfære, må du ikke gå glip af Bannkangwat art Community og One Nimman.

Storbypuls og alt hvad du kan forestille dig

Bangkok-Thailand-Hovedstad

Rejs til: Bangkok

Bangkok har det hele! Fra historie til moderne kultur. Fra luksusrestauranter, rooftop barer og designer butikker til streetfood, tuk-tuk’er og lokale markeder. Bangkok kaldes “byen, der aldrig sover”, og tempoet er højt og nattelivet pulserende. Her møder det allernyeste det mere traditionelle. Mange vælger at starte eller afslutte deres ferie her for at tilføje en dosis storby til solferien.

Læs mere om Thailand og bliv inspireret her.

Derfor bør du bestille din rejse til Thailand denne vinter

Der er mange grunde til at tage til Thailand denne vinter. Thaierne er kendt for deres gæstfrihed, hvilket gør, at du altid føler dig velkommen. Turismen er i øjeblikket ekstra vigtig for landet. De thailandske myndigheder prioriterer sundhed og sikkerhed for både lokale og rejsende. Da der stadig er færre rejsende i landet, har du lige nu muligheden for at opleve et mere ægte og turisttomt Thailand.

Det er svært at tænke på Thailand uden at tænke på al den fantastiske mad! Thaimaden slår det meste, både når det kommer til smag og mulighed for gode og sunde alternativer – og når regningen kommer, finder du endnu en grund til at elske landet. Du får nemlig meget for pengene! Vil du forkæle dig selv med en ekstra luksuriøs ferie med fantastisk mad, spa-oplevelser og et skønt luksushotel?

Så er Thailand uden tvivl destinationen for dig!

Overvejer du at rejse til Thailand? 

Tag quizzen her

Mest læste artikler