3 ferie-aktiviteter på Fyn dine børn vil elske

Hvis børnene er underholdt, er det lettere for dig selv at slappe af. Fyn er en smuk ø, men for børn er en smuk natur og en kop kaffe på terrassen ikke lokkende nok. Børnene vil nemlig hellere køre ræs, udklædes og se på store havdyr.

Bliv en del af H.C. Andersens forunderlige univers

Pas på den drillende trold i snustobaksdåsen! H.C. Andersens eventyr er i sig selv dragende, og nu kan dine børn optræde i eventyrene på børnekulturhuset Fyrtårnet i Odense. Der er mange aktiviteter for både børn og voksne, hvor hele familien gennem leg, fortælling, teater og billedkunst kan blive del af eventyr som den standhaftige tinsoldat. Børnene kan klæde sig ud, få en ansigtsmaling og smelte sammen med det eventyrlige univers.

Pris pr. person: Fra 3 år og op 95 kr.

Segway-ræs på Langeland

Foto: langeland.dk

Giv dig og dine børn en action-præget oplevelse på Langeland.

Segway var for blot få år siden en skør og dyr fremtids-gadget. Men de senete år er de blevet meget mere tilgængelige. På Langeland kan du tage hele familien med ud og køre segway. Langeland Segway tilbyder sightseeing på Langeland, de har også en 17.000 m2 segwaybane, som børnene må køre frit rundt på.

I får selvfølgelig en grundig instruktion i segwayen og en hjelm med indbygget radio, så I kan blive guidet af de ansatte på afstand.

Det anbefales at børn er minimum 115 cm høje.

Pris pr. person: 175 kr. /30 min. eller 300kr. /60 min.

Hvalsafari i Middelfart

Foto: Visit Middelfart

Skipperen giver hvalgaranti! Sejl ud fra Gl. Havn i Middelfart og få indblik i verdens mindste hvals liv. Marsvinet er ca. 180 cm langt, bliver min. 25 år og har været fredet siden 1967.

Med lytteudstyr om bord er der også mulighed for af høre, hvordan marsvinene kommunikerer med hinanden gennem kliklyde. Børnene kan få lov til at komme ind i styrehuset og være med til at styre skibet.

Du passerer den nye og den gamle Lillebæltsbro i smukke naturomgivelser, hvor skipperen fortæller livligt om marsvinet og dets historie. Ofte kan man også se hvalen jage fisk både alene og i flok. Når de jager i flok, tvinger de fiskene op til overfladen, hvor også mågerne tager del i måltidet.

Alle børn får et diplom med dato, og hvor mange marsvin de har set.

Hvalsafari AVENTURA

Priser: Voksen 300 kr. Børn under 12 år 150 kr.

Køb billet på lillebaelt-waters.dk

Læs også: Helligdage – så mange fridage får du i år

Mest læste artikler