Gode tips til campinglivet

Er du i tvivl om de forskellige muligheder for camping? Lad dig inspirere af disse gode tips til campingferie for enhver smag.

Hvorfor vælge en campingferie?

På en campingplads leves livet afslappet, og der er fokus på et godt børneliv med masser af legekammerater og aktiviteter. Hvis du spørger børn, hvor de helst vil holde ferie, så scorer campinglivet højt hos de fleste. Her kan de finde legekammerater fireogtyve syv, der er altid aktivitetsmuligheder specielt til dem, de er tæt på strand eller vand, og det gør ikke så meget at møde op til frokost foran teltet med lidt sorte negle efter dagens første lege.

Tilbring en uforglemmelig dag med familien i en af disse forlystelsesparker.

De voksne, der foretrækker en ferie i campingvogn eller telt, prioriterer muligheden for at ”flytte sig” hurtigt lige så højt som det at kunne optræde i en såkaldt campinghabit (joggingtøj) uden at nogen løfter en finger.

Ferie med masser af luksus

Campinglivet rummer det hele – og i dag er campingpladserne af høj standard samtidig med, at de er beliggende på eller ved de allermest attraktive naturområder, vi har. Og selvfølgelig kan du nu også besøge campingpladser med eget vandland, havudsigt fra vognen, egen vandhane, privat familiebadeværelse og wellness.

I den anden ende af mulighederne kan du i dag finde fantastiske naturområder, hvor du må overnatte i telt eller primitive shelters. Så er du til naturen som nabo, så er en campingferie helt sikkert noget, der vil tilfredsstille både dig, ungerne – og din pengepung.

Se vores store guide til kræmmermarkeder i Danmark.

3 forskellige former for camping

Her finder du 3 forskellige former for camping, der varierer i pris og komfort, alt efter hvordan du ønsker at bo på din campingferie.

1. Lej en hytte på en campingplads

Er du nybegynder som campist, så kan du tjekke temperaturen på livet her ved at leje en hytte på en campingplads. Alt efter beliggenhed og krav kan du finde hytter til en overnatningspris fra ca. 400 kr. i døgnet.

Her har vi besøgt ”Det lille hus ved fjorden”, der er beliggende nærmest i vankanten på Hjarbæk Fjord Camping. Her koster en overnatning for op til 6 personer fra 800 kr. + strøm.

2. Lej en campingvogn

En moderne campingvogn med fortelt, der er tilpasset individuelle krav, giver dig stort set de samme bekvemmeligheder som derhjemme. I tilgift er du i naturen, så snart du lyner teltet op.

3. Lej en teltplads

Skal det være endnu mere primitivt – og nemt at flytte sig rundt, så er teltet optimalt. Og teltet anno 2018 er både designmæssigt gennemtænkt, slidstærkt og funktionelt. Denne løsning er fra Isabella.

Tjek ledighed og priser her

Her kan du tjekke ledighed og priser på campingpladser rundt i Danmark. Skal I flere af sted på campingferie, så lav en prioriteret liste over, hvilke krav i stiller. Det gør det nemmere, når I skal vælge campingplads.

Flere pladser har individuelle regler om opførsel, støj, husdyr m.m. Tjek dem, før I booker.

Mest læste artikler