Her tog danskerne på ferie

Sommerens rejseaktivitet har været begrænset på grund af corona, men danskerne har stadig higet efter besøg til udenlandske destinationer. Se her, hvor danskerne holdt sommerferie i år.

Selvom alt ikke er normalt endnu, er danskerne igen begyndt at genopdage verden. Booking.com har således kigget på danskernes sommerrejser, og rejseagenturets opgørelse viser, at vi trods corona har fået nye sommerminder både i og udenfor Danmark. Denne sommer har danskerne især haft et ekstra godt øje til nabolandet Tyskland, som åbnede grænsen for danskerne mod brug af mundbind og coronapas.

De mest populære internationale destinationer:

  1. Hamborg
  2. Berlin
  3. Flensborg
  4. Rom
  5. Barcelona

På de hjemlige breddegrader er det ikke overraskende landets største byer, som har fået flest danske turister på besøg. Skagen har også sneget sig med på listen som en populær destination.

De mest populære destinationer for danskere på ferie i Danmark:

  1. København
  2. Århus
  3. Odense
  4. Aalborg
  5. Skagen

Mange danskere foretrak at holde ferie i Danmark, men på en ny og anderledes facon end den klassiske tur til sommerhuset. Det er nemlig minihuse, badehuse og husbåde, som ligger i top over vores rejsedestinationer herhjemme ifølge Airbnb. Samtidig er det særligt naturskønne områder tæt på vandet, som har tiltrukket danskerne. Noget tyder altså på, at corona har bragt danskerne tættere på både hinanden og naturen.

Læs også: Helligdage – så mange fridage får du i år

Se også: Danmarks største byer – de 10 største

Ugekalender | hvilken uge er det? Kalender med uge nr

Mest læste artikler