idenyts Ferie Favoritter 2022: Børn – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Ferie Favoritter 2022 er slut - og vindere er fundet. Se de nominerede i kategorien 'Børn' her.

Aalborg Zoo

Se noget vildt i virkeligheden. Kom helt tæt på eksotiske dyr i Nordjyllands hovedstad, Aalborg.
Aalborg Zoo er åben 363 dage om året, og tilbyder oplevelser til børn, unge og gamle. Stå ansigt til ansigt med de legesyge isbjørne, gys ved løvens dybe brøl, slå dig løs på legepladsen og bliv klog på alverdens dyr, når du deltager i aktiviteter året rundt. Aalborg Zoo arbejder med naturbevaring samt truede dyrearter, og er bl.a. hovedsponsor for et projekt i Sydafrika, som arbejder med at beskytte elefanter og næsehorn mod krybskytteri. Se mere fra Aalborg Zoo her.

NOVASOL – Ferieboliger med pool – Børneferie

Pool er og bliver bare cool – særligt, når du spørger familiens yngste poder. I Danmark hitter sommerhusene med indendørs-pool altid, mens en udendørs-pool, med det klareste vand, ved en feriebolig i Sydeuropa vil sikre sjov og familiehygge fra morgen til aften. Dine børn vil huske ferien både her og der i lange, lange tider. Se udvalget af sommerhuse med pool her.

Hvidbjerg Strand Feriepark – Superior Camping & Resort

Hos Hvidbjerg Strand Feriepark får du den ultimative børneferie ved Vesterhavets lagune i Blåvand.
Hvidbjerg Strand Feriepark er en 6-stjernet campingplads med badeland, wellness, legehal og trampolincenter. Der hører camping, ferie og badeland uløseligt sammen med ubegrænset adgang til det store legeland og helt nye trampolincenter. Og med gratis adgang til det kæmpe badeland én gang om dagen, når du bor i ferieparken. Læs mere om oplevelserne ved Hvidbjerg Strand Feriepark her.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 8. maj kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om et gavekort fra Novasol til en sommerhusferie i Danmark eller Europa til en værdi af 2.500 kr.

Vi trækker i alt 1 heldig vinder blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut søndag den 8. maj 2022 kl. 9.00. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Mest læste artikler