idenyts Ferie Favoritter 2022: Ferie i Danmark – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Ferie Favoritter 2022 er slut - og vindere er fundet. Se de nominerede i kategorien 'Ferie i Danmark' her.

Small Danish Hotels

Small Danish Hotels tæller mere end 60 hyggelige kroer og skønne hoteller fordelt over hele Danmark. Small Danish Hotels tilbyder skræddersyede ferie- og weekendophold med fokus på blandt andet wellness, gourmet, golf, vandring og cykling. Overnatningsstederne er vidt forskellige, men nøgleordene er de samme; gæstfrihed, fokus på kvalitet og øje for detaljer. Læs meget mere om Small Danish Hotels her

Danske Hoteller A/S – Weekendophold hos Danske Hoteller

Et weekendophold hos Danske Hoteller er et lille pusterum fra hverdagens aktiviteter, et lyst og hyggeligt værelse, skøn mad og masser af stemning. Faciliteter såsom fitness, pool og wellness. Muligheden for et dyp i havet på nærmeste strand. Væk fra storbyerne og naturskøn beliggenhed tæt på skov, strand og sø. Stilhed, rum og tid til at være tilstede.
Nyd et weekendophold hos Danske Hoteller med 3 retters menu og morgenbuffet næste dag.

Benniksgaard Hotel

Benniksgaard Hotel ligger smukt placeret midt i den Sønderjyske natur, med en fantastisk udsigt over Flensborg Fjord.Vi tilbyder mange forskellige ophold, uanset om du har brug for at slappe helt af eller dagen skal bruges aktivt. Eller måske en kombination. I vores restaurant kræser vi for detaljen med inspiration fra det Sønderjyske køkken og med ingredienser fra lokale leverandører.

Hvidbjerg Strand Feriepark – Superior Camping & Resort

Velkommen til en af Europas bedste ferieparker og campingpladser lige ved Vesterhavets lagune i Blåvand. Hvidbjerg Strand Feriepark er en 6-stjernet campingplads med badeland, wellness, legehal og trampolincenter. Kom med egen campingvogn, eget telt eller lej en af vores dejlige feriehytter med gratis adgang til både badeland og legeland. Læs mere om ferieparken her.

NOVASOL – Sommerhuse i Danmark – Sommerhusudlejning

Sommerhusudlejning er en kendt og elsket ferieform for mange og det af en helt særligt grund. Eller faktisk tre: Sommerhusene rundt om i Danmark inviterer nemlig altid indenfor til hygge, nærvær og tid – uanset årstid. Hos NOVASOL tilbydes alle typer sommerhuse; lige fra de klassiske sommerhuse i vandkanten til de store, moderne ferieboliger med masser af plads og spændende ekstra faciliteter. Se udvalget af sommerhuse fra NOVASOL her.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 8. maj kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om et gavekort fra Novasol til en sommerhusferie i Danmark eller Europa til en værdi af 2.500 kr.

Vi trækker i alt 1 heldig vinder blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut søndag den 8. maj 2022 kl. 9.00. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Ugekalender | hvilken uge er det? Kalender med uge nr

Mest læste artikler