idenyts Ferie Favoritter 2022: Ferie i udlandet – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Ferie Favoritter 2022 er slut - og vindere er fundet. Se de nominerede i kategorien 'Ferie i udlandet' her.

NOVASOL – Ferieboliger – Kør selv ferie

Når vi taler om kør-selv-ferie i ulandet, er det kun fantasien , der sætter grænser. NOVASOL tilbyder 50.000 ferieboliger rundt om i Europa, så der er muligheder for alle, hvad end I svinger til højre eller venstre. I bestemmer nemlig selv om kør selv ferien skal gå mod en hytte i nord eller et feriehus under sydlige himmelstrøg. På novasol.dk kan du finde inspiration til din næste sommerhusferie i udlandet. Deres kundeservice sidder også klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette feriebolig. Se udvalget af ferieboliger i udlandet her.

Apollo Rejser – Porto Plomari

Porto Plomari er mere end bare et hotel. Det er hjemmet udenfor hjemmet. Et sted hvor du kan koble af – og lade dig forføre af lokale dufte og smage. Indenfor væggene i det, der engang var en gammel olivenfabrik, finder du stolte græske traditioner, pakket ind i høj komfort og lækkert design. Porto Plomari hylder både Grækenland, dig som gæst, og alle de små øjeblikke, der skaber en uforglemmelig ferie. Læs mere om hvad Porto Plomari har at byde på her.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 8. maj kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om et gavekort fra Novasol til en sommerhusferie i Danmark eller Europa til en værdi af 2.500 kr.

Vi trækker i alt 1 heldig vinder blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut søndag den 8. maj 2022 kl. 9.00. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Mest læste artikler