idenyts Ferie Favoritter 2022: Wellness – her er de nominerede

Afstemningen om idenyts Ferie Favoritter 2022 er slut - og vindere er fundet. Se de nominerede i kategorien 'Wellness' her.

Hvidbjerg Strand Feriepark – Superior Camping & Resort

Tag på et afslappende og eksklusivt wellnessophold med adgang til Blåvand Kurbad & Wellness i Blåvand ved Vesterhavet. Bo i vores strandvillaer, på strandhotellet eller i en af vores lækre fiskerhuse.
Med 2 dampbade, 5 saunaer, 5 bassiner og mange behandlingstyper er der tale om luksus i topklasse, og i omgivelser der i sig selv er balsam for krop og sjæl. Læs mere om Hvidbjerg Stands wellness muligheder her.

NOVASOL – Sommerhuse i Danmark med udendørs wellness

Nyd en stjerneklar aften med bobler til ganen i et vildmarksbad og få varmen i en sauna med udsigt til grønne områder. Wellnessophold i et sommerhus er for jer, der elsker det gode liv og foretrækker ro og kvalitetstid. Novasols sommerhuse har udendørsfaciliteter, der kan bruges året rundt til store og små lejligheder – både i Danmark og i resten af Europa. Læs mere om NOVASOL her.

Small Danish Hotels

Hos Smal Danish Hotels kan du bestille Spaophold, der giver dig et pusterum i en hverdag.
Her finder du mange hoteller med spa og wellness i hele landet. Så kan du selv vælge tid og sted til din næste spaoplevelse. Når du booker et spaophold hos Small Danish Hotels kan du tilmelde dig Benefits, så du får point op dit ophold og adgang til et væld af gode tilbud. Her kan du læse mere om spaoplevelsen hos Small Danish Hotels.

Sådan deltager du i konkurrencen

Frem til den 8. maj kan du deltage i afstemningen og samtidigt deltage i konkurrencen om et gavekort fra Novasol til en sommerhusferie i Danmark eller Europa til en værdi af 2.500 kr.

Vi trækker i alt 1 heldig vinder blandt besvarelserne, når konkurrencen er slut søndag den 8. maj 2022 kl. 9.00. Vinderne får direkte besked pr. mail og præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Mest læste artikler