DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Tag på kroferie i Danmark

Bliver sommeren lige så varm som sidste år, er det svært at finde på gode grunde til at tage sydpå. Her finder du en række forslag til skønne kroer du kan besøge, hvis du beslutter at holde ferie i Danmark.

Der er mange fordele ved foråret og sommeren i Danmark. Naturen er smuk og livlig, temperaturerne lokker os mere udenfor, og så er der selvfølgelig de mange fridage og ferier, vi kan se frem.

Kommer vi bare i nærheden af sidste års sommer vil mange nok gerne slippe for timevis indspærret i en lille bil i sneglefart af Europas feriefyldte veje – eller bidrage uforholdsvismæssigt meget til CO2-udslippene ved at flyve den halve klode rundt.

Så hellere bruge fridage og ferie på at slappe af tættere på hjemmet – eksempelvis på en af Danmarks mange smukke kroer.

Fred, ro og atmosfære

Fangel Kro og Hotel er en Kongelig Privilegeret kro fra 1855, som  de sidste 20 år løbende er blevet renoveret.

Fangel er en lille landsby 10 kilometer fra Odense og midt på Fyn. Derfor ligger den ideelt til udflugter rundt på øen.

Efter at have nydt Fyn i løbet af dagen kan du slappe af med kaffe og kage eller måske en drink på terrassen eller i krostuen og nyde en god middag i deres hyggelige restaurant om aftenen.

På deres hjemmeside kan du se forskellige ophold, men de sammensætter også gerne et ophold, der passer lige til jer.

Herløv Kro Hotel – kroen der er helt sin egen

Herløv Kro’s historie kan med sikkerhed føres tilbage til 1863. Kroen gemmer dermed på mere end 150 årshistorie, der blandt andet kan følges på de gamle billeder, der hænger rundt omkring. Kroens ejere Leslie og Jette Christensen, har drevet kroen de sidste 25  år.

Hele personalet er faglært og med til at uddanne elever, der kan videreførede stolte traditioner, der er i branchen. Desuden sætter de høje krav til personlig service og kvalitet.

Mange stamgæster vælger at komme igen, netop fordi de kan lide stedet. Da mange af medarbejderne har været der gennem mange år, er Herløv kro helt naturligt mødestedet for mennesker, der kommen hinanden ved – og naturligvis er nye gæster meget velkomne i den gamle familieforretning

Læs mere om weekend og ferietilbud på deres hjemmeside.

Tag på eventyr med Troels Kløvedal

Nyd en overnatning på Montra Hotel Sabro Kro og besøg ”Frihedens Værksted” på Naturhistorisk Museum, hvor du kan opleve Troels Kløvedals eventyrlige sejlerliv. 

Det fire stjernede hotel er essensen af hygge, velvære og afslapning. Med dette luksuriøse ophold får du en oplevelse med selvforkælelse og kultur i fokus. 

Du får en billet til Naturhistorisk Museum med direkte adgang til særudstillingen ’Frihedens Værksted’, en lækker 2-retters middag samt en overnatning og en stor morgenbuffet. Så hvorfor ikke nyde et skønt ophold med god mad og kultur i lækre omgivelser?

Hotel Korning Kro – Atmosfære, komfort og personlig

Hotel Korning Kro lever op til den gamle talemåde: ”Hvor der er en kirke, er der en kro”.

Som genbo til kroen ligger nemlig den smukke landsbykirke, gadekæret og Korning Gammelby, der er en perfekt rute til vandre- og løbeture. Selv om kroen er vokset betragteligt i årenes løb, har ejeren Simon beholdt begge ben på jorden.

Der hersker stadig en familiær stemning på kroen, og folk vender tilbage for at holde familiefester, kurser og overnatte.

Hotel Korning Kro er medlem af Horesta, hvilket inkluderer dennes garantiordning. Hotel Korning Kro har tre stjerner i Horesta klassifikation

Menstrup Revyen 2019 – Revy, Håb og Kærlighed

Med et ungt sprudlende hold med Jesper Søgaard i spidsen, glæder de sig til at byde dig indenfor på Menstrup Kro.

For 5. år i træk blændes der op for revy i særklasse.

De kører efter devisen, uden kok ingen mad, uden musik ingen sang, uden humor ingen latter og uden et veloplagt publikum ingen revy.

Storkroen i ”Eventyrets Syvmileskov”

ROLD STORKRO ligger i hjertet af Rold Skov, med REBILD BAKKER NATIONALPARK som nabo, i Himmerland og Danmarks smukkeste natur.

Kroen har åbent året og døgnet rundt med et bred vifte af tilbud på såvel med og uden overnatning.

Ved kroen findes udendørs faciliteter såsom kondistier, ridning, fiskeri, kanoudlejning, minigolf med mere, og er perfekt til ferie og weekendophold, kursus, møder, selskaber og  arrangementer i skov og bakker.

ROLD STORKRO tilbyder:
Sommer ”med det hele”, 3 retters menu i Panoramarestauranten med gode vine og efterfølgende kaffe/te med en cognac/likør, overnatning og den STORE morgenbuffet.

Fra kr. 978,- pr. person på dobbeltværelse. Tag gerne børnene og hunden med!

Vi byder dig velkommen til Tyrstrup Kro!

Med deres idylliske beliggenhed ved mark og skov i den skønne natur omkring Christiansfeld, glæder det dem at byde dig velkommen på Tyrstrup Kro

Kroen fremstår i dag med et køkken af international klasse, og de anvender kun de bedste af årstidens råvarer. Altid friske og af høj kvalitet.

Alt dette kombineret med de krav, de som gode værter stiller til dem selv, er forudsætningen for, at du får en uforglemmelig oplevelse.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler