Sådan pakker du bilen bedst før ferien

At få plads til alt i bilen, når familien skal på ferie, er et potentielt mareridt. Vi giver dig ti tips til, hvordan du både får plads i bilen OG en god start på turen.

At pakke bilen til ferien er som at udregne en ligning: Du har X antal ting, som ikke kan være større end Y. Okay, godt nok. Men så er der jo selve udregningen. Ups, nej, det var ikke så let, som vi troede.

Tingene tages gerne ind og ud nogle gange, før du opdager, at du ikke får plads til børnene eller hunden, og til sidst kommer op med en halvgod løsning – som gerne indebærer lidt skænderier på vejen.

Derfor har vi lavet en liste over, hvad du burde gøre, for at få plads til alt i bilen og samtidig få en god start på ferien.

1. Kast ikke bare tingene ind i bilen

Det er temmelig nemt bare at begynde at læse tingene ind i bilen med det samme. Men sådan finder du også hurtigt ud af, at der ikke er plads til alt.

Begynd derfor med at lægge alle tingene du skal have med dig på turen, i nærheden af bilen for et bedre overblik over, hvad der faktisk skal være plads til.

Sørg for, at alle i familien gør dette. At opdage, at der er en ekstra taske midt i læseprocessen, kan betyde, du skal starte helt forfra.

Mest læste artikler