DENNE ARTIKEL ER SPONSORERET

Sommerferie for hele familien – 3 gode bud

Afslapning, skinnende sol, pool, strande og børneleg. Der er intet som en ferie i varmen sammen med familien. Her er tre gode bud på destinationer for hele familien.

Der er ikke længe til sommerferien er over Danmark og det betyder for mange familier en lille getaway mod fjerne solstrøg. Det kan være svært at vide hvor der er familievenligt eller ej, så her er der tre gode bud på, hvilke destinationer man som børnefamilie kan gå efter, hvis sommerferien skal være succesfuld for både børn og voksne.

1. Koh Samui, Thailand

Ved stranden på Koh Samuis sydvestlige spids ligger det lækre Centra by Centara Coconut Resort Samui i fredelige omgivelser.

Koh Samui er Thailands næststørste ø og er et yndet mål for turister. Det er med god grund, for øen er et sandt ferieparadis, der byder på mange muligheder og oplevelser for alle aldre. Koh Samui er især kendt for sine mange kokosnøddeplantager og krystalklare strande, der ligner noget fra et maleri. 

På den sydlige spids af øen ligger Centra by Centara Coconut Resort Samui, som er smukt placeret ned til stranden med udsigt over bugten og de tropiske småøer omkring Koh Samui. Da hotellet er omgivet af tropisk natur i et fredeligt område, er der plads til ro og fordybelse. 

Hvis Koh Samui har fanget interessen som årets sommerferiedestination, kan du se flere billeder og læse meget mere om hotellet på Atlantisrejser.dk, hvor du også kan planlægge rejsen og booke både fly og hotel. 

2. Hurghada, Egypten

Steigenberger Aqua Magic Hotel i Hurghada er den ultimative oase for børnefamiler.

Hurghada, der ligger ved det Røde hav i det østlige Egypten, er med sit stille vand og varme temperaturer året rundt et populært feriemål for mange mennesker. Byen er i sær kendt for sine mange vandaktiviteter, hvor særligt snorkling og dykning er populære aktiviteter.

Er det hele familien der skal afsted, kan det forholdsvis nye Steigenberger Aqua Magic Hotel stærkt anbefales. Hotellet ligger placeret ved Hurghadas Mamsha – den skønne promenade, med nogle af byens lækreste restauranter butikker. Børnene vil elske hotellets store poolkompleks med eget vandland og forældrene vil nyde den høje og moderne standard, der findes på hotellet. 

Du kan booke din og familiens rejse til Hurghada via Atlantis Rejser, samt læse meget mere om hotellets imponerende faciliteter og byens smukke placering ved det Røde Hav lige her.

3. Abu Dhabi, de Forenede Arabiske Emirater 

Abu Dhabi huser en masse store og smukke hoteller, heriblandt det lækre Al Raha Beach Hotel.

Selvom det mest er Dubai, der løber med meget af opmærksomheden i de Forende Arabiske Emirater, skal man bestemt ikke glemme hovedstaden, Abu Dhabi, der også har meget at byde på. 

Den solbeskinnede ørkenby har aktiviteter for børn og voksne i alle aldre, og har både et rigt kulturliv og vilde oplevelser. Her ligger blandt andet verdens hurtigste ruchebane, Formula Rossa, i Ferraris egen forlystelsespark. Er du mere til afslapning, er mulighederne også mange. Det fem-stjernede Al Raha Beach Hotel ligger med udsigt over den Persiske Golf og kan tilbyde alt fra spa og wellness til shopping og dukkerter ved pools og strand.

Skal sommerferien gå til Emiraterne? Med Atlantis Rejser kan du nemt planlægge og bestille familens ferie til Abu Dhabi. Lokker strandhotellet, kan du her se endnu flere billeder samt læse om hvad hotellet tilbyder.

Pinterest Instagram Print

Mest læste artikler