Et sikkert forårstegn: Denne dag åbner Tivoli

Tivoli runder i år 180 år og indleder sæsonen med forår og påsketema.

Tivoli

Den 31. marts åbner Tivoli atter portene, og det bliver med et åbningsprogram, der vil forsøge at bringe gæsterne i den rette forårsstemning. De besøgende vil således blive mødt af tusindvis af påskeliljer og duftende hyacinter, der vil sætte scenen for nogle klassiske helligdage i påskens og forårets tegn.

Gæsterne kan møde små lam, og der vil være farvestrålende påskeæg. Rasmus Klump holder påskefest med vennerne, mens det vil være muligt at deltage i ægge-skattejagter i haveanlægget.

Efter påskedagene vil hverdagen atter indtræffe i Tivoli, men pressechef i Tivoli, Torben Plank, har store forventninger til årets program:

”Der er forberedt et stort program i år, hvor der er noget for alle. Der er udsigt til klassiske tivolioplevelser fra alt fra en tur i rutschebanen, fredagsrockkoncerter, nye restauranter til masser af nye blomster”, siger han.

Årets program i Tivoli:

Sommersæson 31. marts – 24. september

Halloween i Tivoli 12. oktober – 05. november

Jul i Tivoli 17. november – 31. december

Foto: Tivoli

Have- og madfestival:

Tivoli Food Festival vender tilbage til maj (13.05.22 – 21.05.22). Programmet byder bl.a. på Bobler i ballongyngerne, Vinens dag og langbordsmiddage.

I august kan gæsterne opleve Have og Blomsterfestival (26.08.23 – 10.09.23) der inviterer til blomsterudsmykninger, blomsterdyster og udstillinger af bl.a. Marianne Scott Hansen og Signe Kejlbo.

Glassalen:

Tivolirevyen vender tilbage fra den 1. juni. Castet består af Lisbet Dahl, Linda P, Andreas Bo, Carsten Svendsen, Nicolai Jørgensen og James Price ved klaveret.

Annette Heick og Vild med Dans-vinderen Caspar Philipson indtager Glassalen fra den 14. september med en ny forestilling med titlen Pennevenner.

Klassisk musik i Tivoli:

Internationale navne som Arcadi Volodos, Angela Hewitt, Barbara Hannigan og Lise Davidsen er alle at finde i Tivolis program. Tivoli introducerer også et nyt format som lyder navnet Mesterstykker, hvor formålet at åbne det klassiske univers for gæster, som måske ikke så ofte går til klassiske koncerter, men som er nysgerrige på klassisk musik.

Foto: Tivoli

Mærkedage:

I løbet af sommeren markerer Tivoli flere mærkedage. Der bydes bl.a. På Gospel Festival, Emil fra Lønneberg der runder 60 år, Film på Plænen, Grønland i Tivoli og Live Champions League-Finale på storskærm. Gæsterne kan også se frem til fejringer af Mors dag, Norges national dag og USA 4. juli fejring.

Fredagsrock:

Der bliver taget hul på årets Fredagsrockprogram den 14. april med dobbeltkoncert med Eee Gee og Soleima den 14. april. Derudover lægger bl.a. Deep Purple og Thomas Helmig vejen forbi og sidste koncert den 22. september er med Tobias Rahim.

Mest læste artikler