Vinderne af idenyts Ferie Favoritter 2022

Afstemningen om idenyts Ferie Favoritter 2022 er slut - og de 4 vindere er fundet. Se læsernes favoritprodukter her!

Her er vinderne af idenyts Ferie Favoritter 2022

Årets vinder i kategorien
Ferie i Danmark

NOVASOL | Sommerhuse i Danmark – Sommerhusudlejning

Årets vinder er NOVASOL sommerhusudlejning. Sommerhusudlejning er en kendt og elsket ferieform for mange og det af en helt særligt grund. Eller faktisk tre: Sommerhusene rundt om i Danmark inviterer nemlig altid indenfor til hygge, nærvær og tid – uanset årstid. Hos NOVASOL tilbydes alle typer sommerhuse; lige fra de klassiske sommerhuse i vandkanten til de store, moderne ferieboliger med masser af plads og spændende ekstra faciliteter.


Årets vinder i kategorien
Ferie i udlandet

Apollo Rejser | Porto Plomari

Porto Plomari er mere end bare et hotel. Det er hjemmet udenfor hjemmet. Et sted hvor du kan koble af – og lade dig forføre af lokale dufte og smage. Og nu er det også vinderen af idenyts Ferie Favoritter 2022.
Indenfor væggene i det, der engang var en gammel olivenfabrik, finder du stolte græske traditioner, pakket ind i høj komfort og lækkert design. Porto Plomari hylder både Grækenland, dig som gæst, og alle de små øjeblikke, der skaber en uforglemmelig ferie


Årets vinder i kategorien
Wellness

NOVASOL | Sommerhuse i Danmark med udendørs wellness

Også i Wellness kategorien løber NOVASOL med sejren. Wellnessophold i et sommerhus er for jer, der elsker det gode liv og foretrækker ro og kvalitetstid. Novasols sommerhuse har udendørsfaciliteter, der kan bruges året rundt til store og små lejligheder – både i Danmark og i resten af Europa.


Årets vinder i kategorien
Børn

NOVASOL | Ferieboliger med pool – Børneferie

Året vinder af afstemningens sidste kategori er NOVASOL. Pool er og bliver bare cool – særligt, når du spørger familiens yngste poder. I Danmark hitter sommerhusene med indendørs-pool altid, mens en udendørs-pool, med det klareste vand, ved en feriebolig i Sydeuropa vil sikre sjov og familiehygge fra morgen til aften.

Mest læste artikler