Her er en af de helt store skræmmefavoritter til Halloween

Halloween er lige på trapperne, hvilket betyder, at (u)hyggen snart spreder sig i de danske hjem. Forstil dig at du går mod, hvad du tror er et hyggeligt bål. Da du kommer helt tæt på, går det op for dig, at det ikke er noget almindeligt bål, du står ved. Flammerne danser nemlig over en bunke brændende dødningehoveder…

Det perfekte gys

Halloween er lige på trapperne, hvilket betyder, at (u)hyggen snart spreder sig i de danske hjem. Der skal pyntes uhyggeligt op, og hvad skaber bedre gys end en bunke brændende dødningehoveder?

Det amerikanske firma Formation Creation, der oprindelig er kendt for at lave falsk, brandsikker ’pyntebrænde’ til gasbål, har nu skabt en samling af brandsikre dødningehoveder, der især har tiltrukket sig opmærksomhed i USA.

Imponerende Halloween pynt inspireret af NASA

De uhyggelige dødningehoveder er beregnet til gasbål og kan tåle vanvittigt høje temperaturer. På Amazon.com, hvor dødningehovederne kan købes, står der nemlig, at hovederne er lavet af den samme form for keramik, som NASA bruger til at teste motorer på rumskibe med.

En dyr rekvisit til skræmmeriet

Selvom dødningehovederne egner sig godt til skræmmeriet i Halloweendagene, så er de uhyggelige rekvisitter ikke ligefrem billige. På Amazon.com koster et enkelt dødningehoved nemlig 500 kr. eksklusiv fragt, hvilket formegentlig betyder, at det er de færreste, der får dødningehovederne at se til Halloween i år. 

Se de uhyggelige dødningehoveder i videoen nedenfor.

Mest læste artikler