Sådan laver du en utraditionel udsmykning af dine græskar

Halloween-græskar er typisk noget vi skærer og borer i, for at få uhyggelige ansigter frem, der kan pynte på trappestenen. Men hvorfor ikke prøve en helt anden variant med glimmer, rhinsten og masser af farver? Vi har samlet Klitgaard Crafts’ bedste tips til smukke halloween-græskar med inspiration fra mexicanske dødningehoveder.

Du kender det nok. Den konstante nervøsitet for at kniven skal smutte, hvis du lader dit barn skære i græskarret. Græskarstumper, kerner og klistrede tråde alle vegne. Det er hyggeligt at udhule og skære græskarhoveder, men det sviner en del. Hvis du vil undgå rodet eller bare forsøge dig med en ny form for udsmykning af græskar, som i kan lave sammen i familien, så lad dig inspirere af disse smukke mexicanske dødningehoveder fra Klitgaard Crafts.

Foto: Klitgaard Crafts.

Det skal du bruge

  • Et eller flere græskar. Gerne lidt aflange, så de kan få form som et kranie.

  • Acrylmaling.

  • En lille malerrulle.

  • Selvklæbende rhinsten eller farvede falske sten.

  • Lim, hvis stenene ikke er selvklæbende.

  • En japansk sprittusch (UNI-POSCA) til at tegne konturerne op med. Man kan ikke bruge en almindelig sprittusch til at tegne på græskarhoveder med. Så vil farven flyde ud.

Foto: Klitgaard Crafts.

Foto: Klitgaard Crafts.

Der er god inspiration at hente fra Klitgaard Crafts flotte dødningehovede græskar. Alternativt kan du lave en billedsøgning på Google eller via Pinterest, hvor du kan søge efter Mexican sugar scull. Du kan også finde mere inspiration og tips til halloween i form af både dekorationer, græskarudskæringer mm. på idenyts Pinterest.

Læs også: Byg en ny trappesten på en weekend – sådan gør du

Mest læste artikler